Catfish diye bir şey de varmış ben yeni öğrendim.gaslighting love bombing ghosting gibi bisi mi bu da
Catfish diye bir şey de varmış ben yeni öğrendim.
1999'da Üniversite 1. sınıfta hoşlandığım bir kızla sms yoluyla mesajlaşıyoruz. O zamanlar şimdiki gibi emoji karakterler yok. Kız da her mesajının sonuna 2 nokta üstüste ve parantez koyuyor. Ben de düşündüm acaba kız özürlü mü spastik mi , yazmayı mı bilmiyor vs Meğer o 2 karakter "gülmek" ,"gülücük atmak" anlamına geliyormuş.
Sağlam para ödemişimdir sms'e o dönem. Bir de Turkcellciydim, uuuuu beybi beybi wild worldO zamanlarda birde karakter sınırı vardı, neredeyse tamamen kısaltma kelimeler ile anlaşıyordu insanlar.![]()
Bunu deneyimleyip tecrübeleri değişen var mı.
Ben yüksek cc bir motosiklete geçince yapmayı düşünüyorum aea diyorsa vardır bir bildiği.
Sağlam para ödemişimdir sms'e o dönem. Bir de Turkcellciydim, uuuuu beybi beybi wild world
İsmet abi bence forumun İlber Ortaylısı. Keşke bir müsait zamanı olsa da bize Balkan savaşındakı kahramanlıklarını anlatsaNeyse bizler iki tarafın ortasında olmanın rahatlığını sürelim. İlk mesaj yazanla, ilk cevap veren arasındaki farka baksanaBiri mektup yazıp zarfa pul yapıştırıp haberleşmeden gelen nesil, diğeri halen anadilini geliştiriyor...
Sense of speed dediğin göstergeye bant çekip sezgilerine göre sürmekse eğer, bunun için yüksek cc motora ihtiyacın yok. Sürekli göstergeye bakıyorsan 50cc motorda bile yapmalısın.Bunu deneyimleyip tecrübeleri değişen var mı.
Ben yüksek cc bir motosiklete geçince yapmayı düşünüyorum aea diyorsa vardır bir bildiği.
Türkçe mealini çevirmeye üsendim tam anlamı nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Gördüğüm gibi baslık actımSens of sipiid deyince farklı birşey olmuyor . Hız algısı işte . Sürdüğün yola göre hızının yüksek olduğunu algılama kapasitesine sahipsen çok da üzerine konuşulacak bir sey değil.
Türkçe mealini çevirmeye üsendim tam anlamı nasıl tarif edeceğimi bilemedim. Gördüğüm gibi baslık actım![]()
Lafıda yedik şimdi bu algıya yakalanmak istemezdimNeyse bizler iki tarafın ortasında olmanın rahatlığını sürelim. İlk mesaj yazanla, ilk cevap veren arasındaki farka baksanaBiri mektup yazıp zarfa pul yapıştırıp haberleşmeden gelen nesil, diğeri halen anadilini geliştiriyor...
Gardaş aman bağlaçlara dikkat. "Dahi" anlamına gelen "de" ayrı yazılır.Lafıda yedik şimdi bu algıya yakalanmak istemezdim![]()