ağa seninde benimde totoya sele falan dayanmaz.... Güzel olmuş fotolardan bakıldığı kadarıyla...
senin totoş la alakası yok abi... tamamen motorun selesiyle alakalı...aga şimdi uzun yola çıkıcam erken kalkıcam ayıptır söylemesi motorda 8 saat sürekli kesintisiz yolculuk yapmış biri olarak totoş acısını en çok ben bilirim...hiç bir sele asla rahat olamaz bence...ya da benim totoş çok büyük olduğu ve seleye sığmadığı için sıkıntı aslında sele de değil...totoş da...:queen:
tüm ağırlığınızı totoşa yüklüyorsunuz ondan hacamat oluyor totoş. yükün bi kısmınıda ayaklarınıza verin.
sandalete hakaret olur şef...![]()
takım taklavat her şey güzel de, ayaktakiler terlik mi?:mrgreen:
Camiaya yanlış olmaz.sandalete hakaret olur şef...
koltuk artı depoya takılan kılıf birlikte ise ucuz. sadece koltuk 25 çok gibi burda 15 falan.beyler bu konumu unutmuşum cevap yazamadım kusura bakmayın...
sandaletlerim onurlu bir devrimci şoferin pati izlerini taşır...
25 bana bedava geldi tabi ANadoluda daha ucuzdur muhtemelen...
macırlık vardır belki elleşme toprağıma :mrgreen:
koltuk artı depoya takılan kılıf birlikte ise ucuz. sadece koltuk 25 çok gibi burda 15 falan.
Motosay gerçekten bi çok ihtiyacımızı uygun fiyata gideriyor. (çantalar deri bakımından) fiyatları da gerçekten piyasaya göre uygun... Totoş mevzusuna gelince totoş büyük koltuk küçük olunca gerçekten ağrı oluyo yaaa.
vay görgüsüz, kilometre saatinin laylonunu sökmemiş daha!
macırlık vardır belki elleşme toprağıma :mrgreen:
ayaş domatizi kadar yerli bu adam
amma gönlü hep japon mandalığında ingiliz himayeliğinde
honda mühendizleri koymuş onu oraya diye laylonu bile sökmüyo![]()

aga sen motor al gerisini bana bırak sana döşemeyi ben yapacağım yeterki senin toton a zeval gelmesinbeyler bu konumu unutmuşum cevap yazamadım kusura bakmayın...
sandaletlerim onurlu bir devrimci şoferin pati izlerini taşır...
25 bana bedava geldi tabi ANadoluda daha ucuzdur muhtemelen...
aga sen motor al gerisini bana bırak sana döşemeyi ben yapacağım yeterki senin toton a zeval gelmesinl:
1000 kişiye sorduk bu depo kılıfı ne renktir diye . en popüler 5 cevabı arıyoruz ...
1- %99 kişi kırmızı dedi
2- %0,50 kişi al (eski türkçede kırmızı demek)dedi
3-%0,40 kişi kan rengi dedi
4-%0,09 kişi ferrari kırmızısı dedi
5-%0,01 kişi vişne çürüğü olduğunu iddaa etti)
ülem birincisi o renk kırmızının dik alası ...
vişne çürüğü yaz google görsellere arat ..
en iyi örnek şu
http://www.koltukortusual.com/image/cache/data/1309522071_1-1000x1000.jpg
şimdi senin motorun depo kılıfı ile bu rengin alakası varmı..
gelelim 2. seçeneğe depo kılıfı motoru ucuz göstermiş .. oldu olacak tekerlere mavi led taktır tam olsun ..
ayrıca kullanılan vinleksin metresi kaça .. sen diyon 15 dakkada yaptı diye 25 lira çok çok ucuz bir rakam değil ..
bu ağlak esnaf ağzını bırakalım .. reklam kokan hareketler bunlar ..