Sevgili BBRR hala neden bahsettiğimi anlamamakta direniyorsunuz. Artık diyecek birşeyim bu kadar çok anlatmakla da anlaşılamadıysam niye ugraşıyorumki? Kusura bakmayın ama eger kaza yaparsam bu benim problemim GLOBAL ile ne ilgisi olabilir. O zaman kaza yapan herkes kullandığı motorun firmasına dava acsın "200+ süratle giden bu motoru neden bu ülkeye soktunuz neden bana sattınız bu motoru diye.. Zaten her allahın kulu süper iyi motosiklet kullanıyor burada, kimse 90-100 km nin üzerine çıkmıyor..
Tekrar ve son kez üzerine basarak söylüyorum lütfen idrak ediniz: Bu videoları forum kullanıcıları istedi ben koymak istemedim ama objektif olmamakla suclandım, şimdi koydum bu sefer de koydugum için suclandım Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Motosiklet camiası adına iyi birşey yol gösterici karar vermede etken olabilecek + ları ve - leri ile tamamen tarafsız bir iş yapmaya çalışıyorum özel hayatımdan ve iş hayatımdan vakit ayırıp, ama bu kadar da köstek olunmaz. Nasıl bu kadar sabit fikirli olabiliyorsunuz?
Yukardaki yazıdan anladığım kadarıyla GLOBAL pisti kiralasın diyorsunuz? Adamlar motoru verdiler, benzini verdiler.. Daha ne yapsınlar?? Gidin Yamaha'ya Honda' ya da söyleyin bakalım ne cevap verecekler?
"Öyle şey mi olur kardeşim ne testi ne sürüşü bir de motor sizde kalacak eee başka derdiniz var mı diyecekler." BEn üstteki postumda "gercekleri görmeye davet ediyorum" diyorum siz ne yazıyorsunuz.
Barış bey size daha fazla anlatmaya çalışmayacağım. Siz burda bunları söyleyebilirken, 600 CC motosikletle başlanabileceğine dair bir
"başlangıç cc si aldatmacası" diye topic actıgınızı ve bunun da çok yanlış olduğunu söyleyenlere de çıkışmıştınz. Oysa yanlış ve kötü bir topicti. Baktım kabul etmiyorsunuz takip etmeyi de bıraktım o topici zaten. Siz burda GLOBAL i sorumlu tutmaya çalışırken, sizin actığınız ve yanlış düşüncelerle yazdıgınız yazı yüzünden gaza gelip gidip "
ya internette yazmışlar, ille 125 gerekmiyormuş 600 de oluyormuş" diye adamın deneyim ve fiziksel özelliklerine uymayan bir motosiklet alıp kaza yaparsa kendinizi sorumlu hissetmeyecek misiniz? Vicdan yok mu hiç? Adam gelip kırık ayak-kol ile "ya buyuk motor aldım zaptedemedim, kaza yaptım ben yaptım siz yapmayın" derse hiç mi vicdanınız sızlamayacak?
17 yıllık aktif motosiklet tecrübeme dayanarak söylüyorumki sizin actıgınız başlangıç cc si topici benim videolarımdan kat ve kat daha tehlikeli idi. Çuvaldızı kendinize batırın biraz.
BBRR lütfen aşağıdaki alıntıları
iyice okuyun. Göz ucuyla üzerinden gecmeyin. Ne demek istediğimi ve neden bu kadar çaba sarfettiğimi anlayacaksınız.
Bu yazılanlar haftalar önce yazıldı çizildi özellikle de kırımızı renkliyi okumanızı rica ediyorum.
eralp' Alıntı:
Biraz sabrederseniz çok güzel video ve fotograflarla yazı yakında geliyo.. Gelenlere burada birkaç video gösterebilirim tabi.. Nete koyamayacaklarımdan
ybrracingteam' Alıntı:
abi niye nete koymuyacanki
eralp' Alıntı:
Onlar özel.. Nete koyucaklarım başka
kocaday' Alıntı:
Valla eralp bekleyin dedi çünkü çok objektif bir yazı hazırlıyorum dedi bu yüzden bekliyormuşuz ama bazı videoları yayınlamayacağım diyerek ne kadar da objektif oldugunu gördük böylece.Kesin yüksek devirlere çıkıcak motor büyük ihtimalle rodajda olmasına ragmen bu videoları gören hyosung yetkilileride ondan hesap sorabilirler diyede bunları yayınlamayacaktır.Gördük ne kadar objektif olduğunu.
eralp' Alıntı:
kocaday, arkadaşım o söylediklerinle hiç alakası yok yayınlamayacagım dediğim şeylerin.. Ghost rider tarzı şeyleri burada test topicine koyarsak polemikler alır başını gider.. Kendi içinizde uydurup burada asılsız şeyler yazmanızın anlamı yok. Kendi özel kullanımımla ilgili bir takım videolar var. Belki biraz tehlikeli, belki anlamsız.. Bunları burada yayınlarsam nasıl polemikler olacagını düşünebiliyor musunuz da boyle soyluyorsunuz? Benim burada yayınlayacagım videolar test ile ilgili videolar. Onun dışındakileri zaten yayınlayamam şu anda elimde 800 MB den fazla video var. bunların hepsini koymamı bekleyemezsiniz herhalde. İşe yarayanları koyacagım tabiki.. Şileye gittik geldik, şile yolunun buyuk bölümü videoda var. bunu burada yayınlamamın nasıl bi anlamı olabilir ki? HAdi koyduk diyelim, bu sefer de "bak yol yapmış gelmiş, o nasıl gidiş", " yahu ne kadar yavaş gitmişsin ben olsam çoktan şileye varmıştım", " amma tehlikeli gitmişisniz canınızı sokakta mı buldunuz" vs vs vs vs.. Gibi polemikler yaşamamız hem testin kalitesini hemde topicin kalitesini düşürür. Bunun objektiflikle ne alakası var anlayamadım ya.
Kafanızdakileri klavyeye dökmeden önce biraz düşünüp ucu nereye gider diye, sonra yazmanızı rica ediyorum
.
Yukardaki yazılar motordelisinde (
http://www.motordelisi.com/modules....ays=0&postorder=asc&highlight=ghost&start=195) yazıldı.
Aynı şekilde kocaday yine bu forumda bazı videoları koymayacağım dediğim için burda da objektif değil filan gibi şeyler yazdı.
Sonra bir sürü PM geldi bana neden videoları ksiyorsun koymuyorsun diye. Normalde bunlar konmayacaktı zaten.