Trafikte test yapılmaz diye bir kural yok. Tam tersi pek cok test motorun günlük kullanımdaki performansını test etmek icin trafikte test edilir. Geriye bir tek maksimum sürat ve trafik içindeki seyir tarzının tehlikeli olup olmadığı geliyor. Bu site üyeleri içinde motoru ya da arabası ile hız sınırını aşmayan kimse var mıdır acaba? Hız sınırı önemli ama tek başına bir kriter değil. Yurtdışında 120 km'lik bir sınırlamanın olduğu yerde 130km ile gidenle 230 km hızla gidenin alacağı ceza bile farklıdır (Türkiye'de de böyle olabilir ama emin değilim) Eralp kurallara %100 uymamış olabilir ama kendisini ya da başkalarını tehlikeye attığını düşünmüyorum. Bu çekim otobanda hız sınırlaması olmayan Almanya'da yapılsaydı hiç bir sorun olmayacakmıydı yani? Diyelim ki bu videolar dediğiniz gibi son derece agresif kullanım tarzı içeriyor. Bu durumda bile bunu seyredenlerin hemen gaza gelip motorlarında aynı şeyi deneyeceğini sanmıyorum. Uzun lafın kısası Eralpt arkadaşımız benim işe her gün işe gelirken araba kullanma tarzımdan çok daha güvenli bir sürüş yapmış. Üstelik sunmuş olduğu bilgi-video-resimler için çok uğraşıldığı da belli. Teşekkürler Eralpt