Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
speedrunner' Alıntı:Gelelim forumdaki sivrilere ,, sizin gibi 2 tane gibi niceleri geldi geçti
İkinci sivri olarak umarım beni kastetmiyorsundur:silent:
speedrunner' Alıntı:Gelelim forumdaki sivrilere ,, sizin gibi 2 tane gibi niceleri geldi geçti
komtan' Alıntı:1 kırmızı 1 siyahtı kırmızıyı ben aldım siyahı sen demek, istanbuldan aldıysan eğer tabi :cat: çünkü kalmamıştı ankara bayiisinin elinde ki son 2 motor getirildi satıldı, hadi hayırlı olsun..
eralpede test için teşekkürler, bilgilendirici ve keyifle okunan bir test yazısı hazırlamış.
eralpt' Alıntı:Size daha fazla açıklama yapmak için vakit harcamayacağım çünkü zaten kabul etmemek üzere kendinizi programlamışsınız. Diğer arkadaşlara bırakıyorum yorumu. İyi günler.
ledo' Alıntı:dünyanın başka hiçbir yerinde bu tür testler yapılmıyor deniliyorsa, gerçekten bütün dünyada ne olup bittiğini bilmek gerekir! 2 tane pistte yapılmış test videosu seyretmiş olmak, bu tür iddialı bir ifade için yeterli değildir.
çok dogru bence. Ayrıca daha öncede alıntılarını gösterdigim gibi ben bu videoları koymak taraftarı değildim. Ama koymazsam beni objektif olmamakla sucladılar..Aradaki farkı pek anlamadım, eğer eralpt sadece yazılı olarak "160 km/h en üst sürate ulaştım" deseydi sorun olmayacaktı da videoyu koyuncamı sorun oldu ?
Ufak bir yanlış anlaşılma durumu var , ben neden deneyimlerimi yansıtmak isteyeyim 17 yıldır 500 bin km nin üzerinde yol yaptım. Öyle birşey ispalayacak biri değilim. Ben orda motorun deneyimlerini göstermek için çektim. Şimdi ben 165 yaptım desem millet inanmayacak. 250 lik motor 165 yapmaz benim twisterım 140 ı gecmiyo gibisinden yazılar yazılcak. Eee işe yarar dişe dokunabilecek birşey nasıl çıkacak o zaman? yazı yazsan yalanıclıkla suclanacaksın video koysan yanlış bu video denilecek. Üstelik özellikle de videolar ile ilgili yorum yapılmamasını rica ettiğim halde.Eralpt hoca burda her ne kadar deneyimlerini yansıtmak istemişsede olay malesef kurallara aykırıdır
Yukarıdaki ifadede, sadece son cümle üzerine yorum yapacağım. Önceki kısım biraz karışık ve yanlış anlaşılmalara da sebebiyet verebilecek nitelikte.derin' Alıntı:Ledo, bu konuda haklısın. "Dünyanın hiç bir yerinde" yerine "kanunların kanun yerine geçtiği, suçluların cezalandırıldığı, eğitim ve kültür sorunu yaşanmayan ülkelerde" demeliydim. Özür dilerim.
Nerede ? Biliyormusun böyle bir yer?derin' Alıntı:Motorun maksimum hızı sadece bir yazı ile belirtilseydi elbette çok farklı olurdu. O zaman bu hızın gerekli şartların sağlandığı bir yerde yapılmış olma ihtimali olurdu ve kimseyi rahatsız etmezdi.
Bugün Türkiyede şehirlerarası yollarda motosiklet için üst limit 80 km/h.derin' Alıntı:Zaten yeteri kadar trafikte hız yapmayı ve hatta yapmadıkları hız için bile övünenlerin oldukça fazla olduğu bir ortamda, bunun olumsuzluklarını göstermek yerine herkesi buna teşvik edebilecek bir şey yapmak akla mantığa sığmıyor. Bundan sonra her motor alan bu şekilde test etmeye kalkarsa ne olacak?
Motorlu bir aracın kullanıldığı her reklam filmi nasıl trafiğe kapalı alanda çekiliyorsa bu tür incelemeler de bu tür ortamlarda yapılmalıdır. Bunun nesi ters hala anlamış değilim.
BBRR' Alıntı:Sayın hocam burası bir forum burda yorum yapmayın diyemeyiz hakaret boyutuna varmadan herkes hür iradesi ile yorum yapar bende yılların motorcusuyum bir kere izmir otobanında 160 km yi gördüm ve bu hıza çıkmanın akıl karı olmadığını anladım bu tip testler trafiğe kapalı alanlarda yapılmalı..bu konu gereğinden fazla uzadı böyle bir yer yok herkesde bu hızlara çıkıyo bir özür değildir..MT nin amacı bilinçli motor sürücüsünü yaratmak eğitimin önemini vurgulamak ve kurallara azami ölçüde riayet edilmesini salık vermektir bu konuda size katılmam şahsi ilkelerimin dışındadır....
BBRR' Alıntı:böyle bir yer yok herkesde bu hızlara çıkıyo bir özür değildir..MT nin amacı bilinçli motor sürücüsünü yaratmak eğitimin önemini vurgulamak ve kurallara azami ölçüde riayet edilmesini salık vermektir
ledo' Alıntı:Sevgili derin,
Ayrıca aklıma, Pro'nun koyduğu CBR videoları geldi. bildiğim kadarı ile bunlar Honda nın Fransadaki resmi sitesinden alınma. Oradaki videolar da trafikte çekilmişti ve CBR ile 145km/h yapılmıştı. Bu "medeni ülkedeki kültür seviyesi yüksek" videolar da sorun yok da yerli malı olunca mı sorun var?
derin' Alıntı:Ledo,
Videoların Fransız sitesinden alınması iyi olmuş. Ben Fransa'da bir çok kereler bulundum. Oradaki otoyollarda şu an Fransız'ca karşılığını tam olarak hatırlayamıyorum ancak "istediğiniz hızda gidiniz" anlamında tabelalar vardır. Honda'nın sadece hız testi için böyle bir yola çıkmış olması gayet normaldir. Ancak yanılmıyorsam bu videolardaki CBR 125 Ler araçların arasından bir o yana bir bu yana gitmiyorlardır. Hele hele şeritlerin ortasında durup kamera ayarlaması yapmıyorlardır.