bende başlığı gördüğümde biri kaza yaptı zannettim ama neyseki değilmiş arkadaşlar gerçekten bu konuda bilinçli olmak lazım neler olabileceğini hayal edin bir araçtan akmış ufacık bir yağ birikintisi bile yüksek hızlarda dünyanın en iyi motorcusu bile olsanız kaza yapmanıza sebep olabilir bende bi link ekleyeceğim gerekmedikçe riske girmeyin herşeyin bi zamanı var motora binerken hep başımın üstünden bi araba veya kamyonun tekerleğinin geçip kafatasımın paramparça olabileceğini düşünürüm daha doğrusu olmasından korkarım ve bir keresinde sinyal vermeden yola çıkan ve u dönüşünün yapılmasının yasak olduğu bi yerde u dönüşü yapan arabaya çarptım kayarak arabanın arka tekerleğine çarptım ve kafam lastiğe çarptıktan sonra sekti ve yere çarptı kask vardı tabii ama kırıldı allahtan kalıcı bi şey olmadan atlattık o kazayı , tam kafam çarpmadan önce kendi kendime işte düşündüğüm gerçeleşecek biraz sonra dedim kafatasımın üstünden geçecek tekerlek diye düşündüm ama neyse ki olmadı demek istediğim motora binerken zaten yeterince risk alıyoruz başkalarının yanlışlarının bizi ölüme götürmesine izin vermeyelim ve dikkatli olalım gerkemedikçe kendimizi tehlikeye atmayalım ve unutmayalım dünyanın en sağlam kaskı bile olsa kafanızda hiç bir aracın kafanızı ezmesine engel olmaz biraz iğrenç bulabilirsiniz ama ben bunları motorculuk bakış açınızın içine katmanızı rica ederim