2011 de açılmış konu hala tavsiye veriyorlar adam skutır kullanmıyor ki
♂
yolda yürüyorum üstümde korumalı ceket kask millet bakıyo scootere binince her 4 binişimden birinde
-gardaş pist motoruna binecek sanırım
-ne sürüyo bu deli
-adama bak full koruma
motorun kontağına anahtarı sokunca bi puhaha sesleri
acaba sorun bendemi yoksa scooter kullanan adam full koruma gezemezmi niye hep fındık fıstık modu :cat:
scooter 160-170-180 (180 yok diye biliyorum) dıııııııııt..... yapma arkadaşım... heleki o motorla bu ülkede bu yollarla...
scooter 160-170-180 (180 yok diye biliyorum) dıııııııııt..... yapma arkadaşım... heleki o motorla bu ülkede bu yollarla...
Hı hı sürekli 180 190 gidiyorum ben zaten:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Haaa 180 yok evet ibre 170 ama daha gidiyor ve orada gösterge bitiyor :rendeer:
Konuyu açan arkadaşın avatarından da görüldüğü üzere şu anda öyle bir problemi yok. yzf-r125 i var. Boşuna konuyu hortlatmışsınız, motor çoktan değişmiş.
Troll müsün sen kardeşim 41 yaşımdayım ben 21 senedir ölmedi isem ilk önce Allah korumuştur diğer sebebi ise ileri sürüş teknikleri ve kurallar uygun sürmemden ileri gelir. Akşam akşam ayar çekiyor bize ya. Git apaçilerle uğraş birbirimizi tanımıyoruz ben sadece ölçüm paylaşıyorum bana ders verme sakın. Ya da ver umurumda değil ya öff bıktım sizden be . Adam bruce lee Yolda basıyormuş fırçayı te Allaaam ya neyse iyi geceler sevgiler