geçen benzer bir durum ben de yaşadım, scooter ve arai kask gördüm fosforlu yelek falan, bi an dedim ne gerek var sonra adam doğrusunu yapmış dedim, gülmelik bir durum yok hatta scooter lastik boyu şase eksikliği vb durumlardan kaza yapmaya çok daha yatkın bir alet, esas scooterla tam takım giyinmek lazım,şehir içi en güzel icat o başka, sallama tam takım giyin kardeş, düşerken cc vites önemi yok herkes aynı düşüyo![]()
Bravo...
İşte bu.
Asıl performans dışı motorların daha çok güvenlik önlemi alması lazım. Tehlikeden kaçış gücü daha düşük.
İstanbul trafiğinde motor kullanmak ile mad max serisinde rol almak arasında fark yok. Üstelik donanımın (motor gücün) eksik ise sen tam bir şövalyesin, samuraysın.
Bir kerede benim başıma geldi. Yazı sıcağında deri mont vardı, cafe önünde çıkardım alttaki termal sırılsıklam. Genç arkadaş "bu sıcakta giyilir mi abi !?" dedi. "
Yazın da düşme ihtimali var" diyince sustu.
Tek tek bakış açısını değiştiriyoruz. Yıldızları denize atıyoruz
Saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
Doğuluyuz, annem okumamış, o bile "kafana tas takmadan kullanmirsin eyle değil!?" diye uyarır
O hesap
Son düzenleme: