- Motosikleti
- 2014 Hero Thriller 150
Artçılı gidiyorsan sepet yaslanmak için güzel, kaskı ve eşyalarını da koyabileceğim güzel bir alan. Naked motorlara ÇOK büyükleri yakışmamakla birlikte benim profil fotoğrafındaki gibi bir şey işini görür.Çantamı koyayım 2 kask koyayım ceket koyayım gibi aşırı isteklerim yok aslında, uzun yolda da sırtıma çanta alır öyle götüreceğim eşyaları taşırım, basit işlerde de çok sorun olmaz mesela markete uğrarız falan ama AVM gezeceksem, tiyatroya falan gideceksem, birileriyle buluşacaksam bu ortamlarda elimde kaskla dolaşmak mantıklı gelmiyor.
Bunlara iş görür bir çözüm bulan var mı? Ben şunu yapıyorum öyle sorun çıkmıyor diyen var mı? Önemi varsa alacağım motor büyük ihtimalle RTR200 veya NS200 olacak biraz da bu soruna nasıl çözümler var diye bilgi almak için konu açtım.
Bende bundan önce Jupiter 125 vardı, alt selenin arka tarafına 1 tam kaskı sıkıştırabiliyordum. Çirkinlik kişiden kişiye, çantadan çantaya ve motordan motora değişir. Önemli olan doğru üçlüyü yakalamak. Ben motorumun şimdiki halinden memnunum, çanta büyük rahatlık ve sırt yaslaması varsa daha iyi oluyor.Scooter hakkındaki yoruma katılıyorum. Bir süre Fury 110i sürmüştüm, trafikte direkt olarak kurye muamelesi görüyordum onu net olarak gözlemledim bir de Maxi olan Scooterlar biraz fazla hantal gibi gözüktü gözüme.
Alt bagajı kask alan Scootera ben de hiç sahip olmadım zaten hep Topcase ile hallediyordum ben. Aslında Naked motora da çanta takılıyor sanırım ama çok çirkin durur büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yağ soğutma sıkıntı bir şey değil, RTR200 daha iyi olur eşya taşıyacam dersen tork açısından arka dişli büyük çünkü.Büyük ihtimalle RTR200 alacağım bu durumda, ya da yağ soğutma sıkıntılı bir şeyse NS200 tarafına kayacağım. Depolama konusunda belki şehir içi topcase alıp uzun yol yaparken sökerim ya da kaskı biraz güvensiz de olsa bir şeyle bağlayıp selenin üstünde bırakacağım. Şimdi kaskı da ona göre almam gerekecek çok pahalı bir şey alırsam sıkıntı çıkabilir![]()