Schooter da Ön Kaldırmak.

scooterda tek teker denge işi tabi bunu için gaz kolunun falan kısa olması gerek ben arka freni hafif sıkıyorum gazı açıyorum gidonu kendime çektiğimde tekere geliyo zati basit olay ama dışarıdan bakılınca süper gözüküyo

açı kotu bu fotoya yandan baksan teker yukseklıgı gorulur devamı gelir isterseniz tekteker fotoları toplansın burada

tarık aluu nerdesin

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
o motorla biraz zor ma bws e lafım yok:cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
İki teker başlı başına risk. Bu riski tek tekere düşerek iki katına çıkarmanın ne anlamı var? Bedeninin de kaporta olduğunu unutmayalım. Bisiklet mi bu yau? Binsene akıllı uslu motoruna. :pr: Ne gerek var ki böyle şovlara?

ya biz hep ön kaldırarak sürmücez arada bir kızların önünde falan yapıcaz bu olayı arkadaşlr:):)))

ya bendeki schooterda ön kaldırmayı deniyorum motor yawaşken birden gazı verince hafif bi kalkar gibi oluyor benim hoşuma gitti motoru kaldırmak istiyrum nasıl yapıcam bilgisi olan warmı arkaya falan yükleniyorumda biraz zor oluyor ama tam kalkmıyor naısl olucak ??

kaçlik scooter'ın olduğuna da bağlı biraz, bu tip şeylerle hiç ilgilenmedim ama benim evde 150cc lik bir maksi scooter'ım da var olmaz gibi geliyor bana belki 400-500 lüklerde olur,
bence sen böyle şeylere heves edip de belki de varını yoğunu verdiğin motoru hurdaya çıkarma, seni sevenleri de üzme.

Seni yerden kaldırmalarını istiyorsan, sen de ön tekeri kaldır :)

bence makineden cok şoför işi :) bnm popcornla bile kaldırıo arkadaş .....

(90cc 2 zamanlı...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar