Schooter da Ön Kaldırmak.

ya bendeki schooterda ön kaldırmayı deniyorum motor yawaşken birden gazı verince hafif bi kalkar gibi oluyor benim hoşuma gitti motoru kaldırmak istiyrum nasıl yapıcam bilgisi olan warmı arkaya falan yükleniyorumda biraz zor oluyor ama tam kalkmıyor naısl olucak ??

Arkaya yaskanırken gidonu kendine doğru çek o anda gazı ver ancak ayaklarının ağırlığınıda öne verme.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scooterle hiç denemdim.zor olur heralde:cyclopsan

herkesin bi derdi var tabi bende benim motorun önünü indirmek istiyom:mrgreen::mrgreen:

Schooter ne ya??:silent:

Eğer scooter ı soruyosan ön kaldırmaya el verişli motorlar değildirler ama kasarsan kaldırırsın.Ağırlığını ver arkaya yavaşla bi anda aç gazı gidonu kendine doğru çek ama dikkat et çok kolay yere düşersin.

Boşverin böyle şeyleri motosiklette tek tekerle gitmek makbul olsaydı ikinci tekeri koymazlardı.İki tekerinizde yola düz bassın.

Akşam 10 dan sonra Bagdat Caddesine gel orda sana gösterirler nasıl ön kaldıracağını:queen::queen::queen:

antalyada sokaktakiler ders werirler walla bu konuda :)
kaldırıyolar indirmiolar bida da :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw niye ugraşıyon ön kaldırmak için anlamadım ya bırak kullan öyle allah allah :D:D:mrgreen::mrgreen:

antalyada sokaktakiler ders werirler walla bu konuda :)
kaldırıyolar indirmiolar bida da :D

Yalım parka git pazar günü sana nasıl kaldıracağını öğretsinler birde nasıl polis atlatılır onuda öğretsin:cherry:birde nasıl yanlanır motor onuda öğretirler:mrgreen:

motoru kaldır ayaklığına yani....gaz kökle kendini geri at sonra öne it ayaktan kurtulsun motor bi an kalkıyo... boşver be kardeşim ne işin war gir feneraltında turla işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar