Satılık ilanıma gelen mesajlar

2500 verin gidin diyom ne arayan var ne soran :salut: Elma ağacı, köpek kulübesi filan takas teklifi gelse keşke, en azından alıcısı, bakıcısı var lan moturumun derim :pale:

Hee geçen motorcunun biri aradı 2bin veriyim dedi. Vermedim... Kendi satacak 2750'ye.

İşin ironik tarafı yorum yazan sitedaşlarımın çoğunun ilanlarının bulunması :) Satmak istemedikleri halde tok satıcı olarak yüksek rakamları yine biz burada site sakinleri olarak eleştirip kızıyoruz :)

Bu işin sonu gelmez.

Belkide bilgisiz rengine aldandı :D Ama buradanda duyurulur temiz hyosung tekliflerine açığım :)

İlanı mesaja kapatabilirsiniz. Bu şekilde telefon edecek parası bile olmayan ama motor almaya çalışan %95 lik hayalperest çoğunluğu elemiş olursunuz. Ben bütün satışlarımda böyle yapıyorum.

Herkese selamlar. Fadıl'ı satayım bir ilan koyayım dedim. Gelen mesajlar beni benden aldı. Bir kaçını paylaşmak istedim :)

- Bilader 2000 tl helalinden versem olurmu. Üste 21 vites sıfır bisiklet veririm. Olurmu laaa

- Takas olurmu? Ne ile? Yok yani takas düşünüyonmu diye baktım şuan motorum yok

-abi 2150 bin tele son param he dersen hemen gelip alayım

Bunlar yarım saat içinde gelen mesajlar :D

hacam motoruna ben talibim,ama önce fiyatta anlaşalım. üste kaç para vereceksin:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar