bu arada pınarda meydanı boş bulmuş arkadasları yenmiş maşallah ben kendısıne gereklı dersı burda verıcem arkadaslar merak etmeyın

selamlar
tansel
Uzman en pahalı parçayı sana ayırıyorum. Bileğine güveniyor isen ben burdayım

Ama yan çizmek yok ona göre :queen:
Tırsak davranır kaçarsan maçtan ve masraftan siteye rezil olursun benden söylemesi :queen:
Pınar kardeşime elcikler için tşkler,bir sonraki gezide
buluşmak ümidi ile herkese sevgiler.:cherry:
5-4 yenilmişim Hakan abi elcikler bana pek dokunmaz skor itibariyle :queen:
Önemli değil yane :wiinkk:
Pınar tavlada yine estirmişsin...
Ertekin senin payına bi egzos düştü şööle performans egzoslarından
süper bir gezi olmuş valla,
fotoğraflar da harika
bu arada pınaaarrrrr
hani eşime motor kullanmayı öğretiyordun?
gezip tozmaktan vakit kalmıyor heralde....
Aaa ayıpsın öğretirim tabiiki ama hiç yoksunuzki ortalarda. Msn yok tel. yok iletişim sıfır
pınarcım walla helal olsunn sana
tek tek devirmişsin baylarııı
ist.da geldiğimde haber ediyimde
bi elde benle oynaa
eksik parça kaldıysa onu tamamlarız barii
yada benim motorun kumbarasını:mrgreen:
yaa ben motoru boyatıyım diyorum ne dersin
UAKBULUT
İlk defa katıldığım bir motorsiklet gezisinde, hiç bir zaman unutamayacağım anılar yaşadım. Dünya tatlısı insanlarla tanıştım ve yardımseverliğin ne demek olduğunu bir kez daha gördüm. Herkese çok teşekkürler...
Bu arada benim Motoru komple söktük arızayı bulamadık, beyindi, filtreydi, vitesti, bobindi derken çıldırma aşamasına geldik. bir oto elektrikçi geldi, ne yaptıysa çözdü halletti, ne kadar ısrar ettiysekte söylemedi ne yaptığını, meslek sırrıymış
Aaaa Uğurtan aşkolsun. Sende mi söylemiyceksin motorun neden arızalandığını :cherry:
Şimdi arkadaşlar Uğurtan arkadaşımız benim kırmızı şeytanımı geçmek için bikaç girişimde bulundu. Ama yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı devam etti denemelerini. Mağlubiyetin ardından arıza olayı intikal etti motoruna
Bu arada kendisi tavlada sadece resim çektirmecesine oynamıştır. Üstün başarımı görünce korktu tabiiki

Ama çekilen koltukaltı resmi siteye eklenmemiş çok kınadım şahsen :queen:
Üstün başarım derken sıralayım. Pirelli lastiklerimi alan silah1 Halis abimiz km göstergemin olmamasına dayanamadı. Onu da ben alırım dedi ve karşılığında ona tavla öğrettim :queen:
Gidonun yamuk olması itibari ile motorda yamuk oturduğumu gören semih kardeşimiz tavla öğrenmeye niyetlendi ve tabiiki ders verdim ince ayrıntılar ile :bounce: Belimin ağrımasını istemediğindendir kesin heheheheee:queen:
Uğurtana debriyaj baleti ve fren baleti karşılığı ders vercektim ama yukarıdaki saydıklarımdan dolayı tırstı :queen:
Eylemle iki kez oynadık ve yendim ama bu kez hemcinsim olması itibari ile insaflı idim, sadece öğretme amaçlı oldu :cherry:
Muzaffer en çok tırsanlardan biri idi. İki gün boyunca benim yanımda tavlayı gördükçe kaçtı :cherry: Biz masadayken muzaffer arıyoruz meğer korkup kaçmış motorların arasında saklanıyo hehehehee:queen:
Bu arada Halis abiyle yolculuk yapmak zevkli oldu gerçekten. Biz iki motor gazlıyoruz böyle ilerde durup dinleniyoruz, ben sigaramı tüttürüyorum filan arkadakiler anca yetişiyo zaten sonra yola devam ediyoruz. Bazen arkadakiler yetiştiğindede molamıza devam ediyoruz nasıl olsa 3 dakka sonra yakalıyoruz onları hehehehe :cherry:
Ben gezide çok eğlendim, Şarköy gibi güzel bi mekanı daha keşfettim, iyi arkadaşlar dostlar kazandım, herşey bir numaraydı, herkese teşekkür ederim. İnşallah yakın zamanda daha güzel bir gezide bulunuruz. Yalnız Şarköy yolu beni korkuttu Allahtan yusuf yanımdaydı yoksa tek başıma geçemezdim o yollardan :queen: