Şarköy' den MT geçti, pir geçti

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selçuk bey yok esasında o benzin sorunu sandığınız kadar büyükbişey değil ya öyle önemsiz küçük bi sorun :p

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş :) süper gerçekten ....:cat:

Pınar tavlada yine estirmişsin... :)

Denizde çok güzel görünüyorrr.... :)

Semih motor çok mu yakıyorrr ¿ :p

Shot at 2007-07-17

Shot at 2007-07-17

Shot at 2007-07-17

yanıma makina almayı unuttum telefonlada ançak bu kadar oluyor kusura bakmayın.buralara geldikleri için hepsine çok teşekkür ederim.
yine beklerim arkadaşlar,metalgod benzin işini çok kafana takma arada olur okadar.

Faruk Beyefendi ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.
Bizleri ağırlama, öncülük etme özveri ve nezaketini gösterdiler. Sayelerinde maceralıda olsa ülkemizin cennet köşelerinden Şarköy' ümüzü ziyaret etme fırsatı sundular. :cat: Trakya da yalnız değiliz arkadaşlar. Faruk ve ekip hazır:rendeer:
yeni Motorun bir daha hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dileriz:cat::rendeer:

Herkese iyi akşamlar,evveeet muhteşem bir gezi sonrası tatlı bir yorgunlukla eve vardık nihayet.Benim için unutulması zor bir deneyim oldu;heyecan,macera,hız,
ters rüzgar(denizcimuzaffer parmağı ile yön tayini yapıp -Bu gün batımı-demişti)
ve bol adrenalinli,bol benzinli(hehehe) bir geziydi,ama MT herşeyin üstesinden geldi ve zafer bizim oldu.Hızır acil Halis kardeşe yardımları için,diğer arkadaşlara
güzel sohbetleri için ve Pınar kardeşime elcikler için tşkler,bir sonraki gezide
buluşmak ümidi ile herkese sevgiler.:cherry:

Faruk Beyefendi ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.
Bizleri ağırlama, öncülük etme özveri ve nezaketini gösterdiler. Sayelerinde maceralıda olsa ülkemizin cennet köşelerinden Şarköy' ümüzü ziyaret etme fırsatı sundular. :cat: Trakya da yalnız değiliz arkadaşlar. Faruk ve ekip hazır:rendeer:
yeni Motorun bir daha hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dileriz:cat::rendeer:

ne demek hocam,herzaman bekleriz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
faruk arkadaşa bende teşekur ederim gerci ben farklı birşey beklemiyordum ben tekirdagın insanlarını tanırdım candan olduklarını biliryorm ama yinede herşey icin teşekurler faruk artık tekirdag tarafına geleyim mutlaka arayıp bulusup oyle donmeyi duşundugum arkadaşlarımız var bunu biliyoruz

silah 1 arkadaş:cat:
Trakya' nın insanı cana yakındır, elinde ne varsa sunar, munistir ama dellendirmemekte fayda vardır:queen: Tüm yardımlara, katılımcılara teşekkürler ederiz. Şimdi sıra bizde, çocuklar istanbul' u gezmek isterlerse başımızın üzerindeler:rendeer::rendeer:

halis abi herzman beklerim ne demek tel numaram: 0544 265 59 64
burda bişeye ihtiyacın olursada arayabilirsin elimden geleni yaparım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
muzafer abi bu pazar secim varya bu pazar secim var oy kulandıktan sonra napıyoruz toplanlım bir yerlerde nasıl olsa yapcak birsey yok bende sizlererinde işiniz yoksa toplanalım

çok güzel bır gezı olmuş ufak tefek sorunlar harıcınde, bır gunluk olması nedenı ıle katılım gösterememıstım bır dahakıne inşallah bu arada pınarda meydanı boş bulmuş arkadasları yenmiş maşallah ben kendısıne gereklı dersı burda verıcem arkadaslar merak etmeyın :)

selamlar
tansel

muzafer abi bu pazar secim varya bu pazar secim var oy kulandıktan sonra napıyoruz toplanlım bir yerlerde nasıl olsa yapcak birsey yok bende sizlererinde işiniz yoksa toplanalım

Canım abim,
bizler pazar günü tatile çıkıyoruz, Akçay tarafına, motorlarımız ile, senide bekleriz, başımızın üzerinde yeriniz:cat: Ama dönüşte, her gezide beraberiz:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi tatiler ben gidemem ben agustos sonu cıkmam gerekiyor ona göre ayarladım
size iyi tatiller

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok canım ne yaptık iki teker kulanan herkesin yapması gereken birşey eger ordaysak yapmak gerekeni yaptım ben herzana ben burdayım uzun zaman boyle eylenmemiştim bana yılar evelki motor gezilerimi hatırlatı tek fark o zaman en güclu motor 125 hondaydı az yolda kalmazdık guzeldi güzel tatile gidin gelinde bir haftasonu soyle cumada bir yerlere gideli cadırlı falan

Sevgili İhtiyar, en kısa zamanda ziyaretimiz gerçekleşecektir,i teşekkürlerimizi sunarız:rendeer:

Gaza getiren arkadaşlar, hişşş, sizlere diyom yaavv:p:p Siz gelmediğinizde bir kişi eksik oluyoruz ona göre:cat::cat:

Bizleri davet edipte bizim gidemediğimiz ve çok mahçup olduğumuz denizcimuzaffer abimize teşekkürü bir borç biliriz.:p
Nasılım.:wiinkk:
Abi kara listedesin haberin olsun.:cherry:
Listenin başında da metehan var.:queen::queen::queen:

Meeehhheeee:queen::p
yav neden Kara Liste. Biz gezileri kaçırmamaya çalışıyoz:p
mete Handros ile aynı kefeye konmak fena oldu yaavv:p:p:p
Nerde o Ailemizin Pandası :silent: Forumlardada yok bu aralar:silent:

Meeehhheeee:queen::p
yav neden Kara Liste. Biz gezileri kaçırmamaya çalışıyoz:p
mete Handros ile aynı kefeye konmak fena oldu yaavv:p:p:p
Nerde o Ailemizin Pandası :silent: Forumlardada yok bu aralar:silent:
Abi valla kışta gelmedi ama,bilemem artık yapıyordur birşeyler:p
Kulakları çınlasın.:rendeer:

durun ben tahmin edeyim acaba tuzla civarında olabilir mi ?:)
abi adını üç kere söyleyince hemen damlıyo kaç oldu ya :p

Bu arada birisi sazdan mı bahsetti ilgi alanım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar