Şarköy' den MT geçti, pir geçti

Yalancı babaya mum yakmaya git sen iyisimi?:queen::queen:
Gondol denen şeytan işine ben karşıyım. Bir daha hiçbir güç beni o alete bindiremez...
Yaa sorma yatamamamın ve lastiklerin kaydığını düşünmemin sebebi benim arka amortisör patlakmış. Bugün servise götürdüm onlar söylediler ve arka geziyomuş öyle olunca. Garanti değişicek allahtan...

Geçmiş olsun Pınarr Hanım:cat::cat: sizi ne omortisör ne de bir diğeri durdurabilir herkes biliyor:rendeer:
Gondol denen salıncak şaaaneydi bizce:queen::queen:
Bak, ihtiyar abey bir meşaj yapıyor:) uludağda bir soğuk su içilmeli bence de:cat:

İhtiyar bey, muhakkak orada olacağız, o kadar çok plan yaptık kiii, sanırım tatile çıkıp bir kafayı toplamak gerekiyor bizim için:queen::queen: Ondan sonra Sağlim Kafa ile orada olacağız:cat: (Pazar Akçay yolundayız, 15 gün sonra görüşürüz.

Pınarr Hanım külliyen yalançı modunda gördüm sizi:p çarbışan otolarda bile korkulurmu yaaavv:queen::queen::queen:

Geçmiş olsun Pınarr Hanım:cat::cat: sizi ne omortisör ne de bir diğeri durdurabilir herkes biliyor:rendeer:
Gondol denen salıncak şaaaneydi bizce:queen::queen:
Bak, ihtiyar abey bir meşaj yapıyor:) uludağda bir soğuk su içilmeli bence de:cat:

İhtiyar bey, muhakkak orada olacağız, o kadar çok plan yaptık kiii, sanırım tatile çıkıp bir kafayı toplamak gerekiyor bizim için:queen::queen: Ondan sonra Sağlim Kafa ile orada olacağız:cat: (Pazar Akçay yolundayız, 15 gün sonra görüşürüz.

Pınarr Hanım külliyen yalançı modunda gördüm sizi:p çarbışan otolarda bile korkulurmu yaaavv:queen::queen::queen:

Muzo bey bana yalançı mı demek istiyosunuz :p Sizi şiddetle kınıyor ve.... :)
Çarpışan otolarda korkmadım ama gondolda ölmek üzereydim ve siz bana bakıp bakıp gülüyodunuz, yazdım bunu bir kenara :salut:

Çok seviyom GONDOLU:p:p
hep Godola pinicem hiç tafla oynamayacam:p
Hayaaattt nee güseeell:rendeer::queen:

gencler güzel gezi olmuş...haydin bakalım gezdiniz tozdunuz oh mis...bide o taraflara çok sık gittiğim için sarmadı desem doğru olur...

ben anca bakabildim fotolara...iş güç...

muzo bey benim tahtı sallıyo valla...çok tessüf ederim efenim size...:p

yukarıda benzin koyulan arkadaş benzin koyma esnasında neden sigarayı söndürmüyor oraya takıldım aslında...bence sakat bi durum...Allah muhafaza...ciddiye almak lazım...

ben 2005 yılında bir İzmit gezisinde bulunmuştum...moturum Honda innnova...ve depomda 3.8 litreydi...3-4 kere benzin aldığımı hatırlarım...bu nedenle moturu satmıştım...mesele şu...birdaha bir grup insanla geziye çıkacaksam kimsenin başına bela veya sorunlu kişi pozisyonunda olmak istemem...bundan daha kötü bir duygu olamaz...ya tek çıkacaksın geziye...ya da moturuna güvenmiyosan çıkmayacaksın...veya 1 bidon alacaksın yanına paşa paşa onu taşıyacaksın olay budur...biride desinki yanlısın...gezi işi ciddi iştir agalar...diğer arkadaşlarına saygıdır...kendine saygıdır...

Muzo api biz heç durmazdık...bizi anca polis emmiler durdurabilirdi dimi apim...:p

Bu arada Yusufu Gondolda dahaa çok tanıma fırsatı buldum. Hiç bu kadar haşır neşir olmamıştık. Ahbap sayılırız artık :queen:

ailemizin sevgili Pandası mete Bey teşrif etmişler:cat:
İnce eleyip sık dokuyacağını nassıl da tahmin etmişim:cat: Dedim, ilk iş bu cigarayı yazar:cat:
Telaşe, gençlik, bizim sabah mahmurluğu, herkes sorumlu:cat:
benzin ile cigara ne yaavv:pale:
Zati Pınarr Hanımefendi düello istiyo:)
denizcieylemden izin alır almaz yenmezsem konpile MOTOR alcam yav:queen::queen:

İnce eleyip sık dokuyacağını nassıl da tahmin etmişim:cat: Dedim, ilk iş bu cigarayı yazar:cat:

biz seni kurtaracaz bu hayattan apimmm...üzerimize gül koklamışın beyefendiii...:pale:abi dedik bağrımıza bastık...sende bize :pektin...

neyse en kısa zamanda telafi ederiz artık...

bir porocem varr muzoo apii...haydiii sorrr sorrr...top secrettir kendileri...:bounce:

Proce ye can kurban Handrosum:cat:
Tatil moduna girdiğimden, iki kere söylenmedikten kelli anlamıyo bu akıl:p
Nerdesin olm sen yaaa:cat:

MOTOR deyip geçme benimkinin yenisi olmalı :cherry:

Proce ye can kurban Handrosum:cat:
Tatil moduna girdiğimden, iki kere söylenmedikten kelli anlamıyo bu akıl:p
Nerdesin olm sen yaaa:cat:

çalışıyoz ba api...interinetde yasahlandı şirkette elim kolum bağlandı...iş olmayınca yaz vakti patıron dellendi tabi...:p

nası canavar forsaytla aran...ilişkiniz hangi boyutta..kaç km...bana dua ediyonmu abem be...ama ben hep bu iyiliğimi yüzüne vururum bak...böyle bir garahtersiz adamım...:queen:ama kendim almış gibi seviniyiom allah çarpsın yoksa kendime neden pay çıkaramki demi...beati netcen...:wiinkk:

denizciforsight kadan daş düşe başına:p:p
Aldırdın bana ASYA scooter' ının aynısı benzerini:p:p
Millet dalga geçmekten bir hal oluyoooo:p:p
Sana dua etmek miiii:silent: Tüüü iresiillll
Allah seni ne istiyorsa öyle etsin, Bu makinede sadece 4 beygir daha olsaydı dünyada başka model motor pinen kalmazdı:cat::cat:
( pis adam işte, ailemin PANDASI, illa edeceğiz duva:cat:)
Koca geziden 2 Motor geri gelebildi tam zamanında daha ne olsun:queen:
Hakan abeyin HONDA, Benim denizciforesight:queen::queen:

Herkese kazasız belasız sürüşler, heee demek değilki arada sorunn!! olmayacak:cat: Nasıl çözüldüğü de önemli:cat::cat: Motorcular Çözer.
sağolasın Mete:rendeer:

Allah seni ne istiyorsa öyle etsin, Bu makinede sadece 4 beygir daha olsaydı dünyada başka model motor pinen kalmazdı:cat::cat:

Herkese kazasız belasız sürüşler, heee demek değilki arada sorunn!! olmayacak:cat: Nasıl çözüldüğü de önemli:cat::cat: Motorcular Çözer.

Aşkolsun yaa şimdi benim motorum yolda kalan statüsüne mi giriyo sizle dönmediğim için :p
Küstüm işte hııhh :queen::pale:

abeyyy sana herşeyy yakışır bak aha buraya yazıyom...

dediğim gibi Eylem aplamın hemşehrim olmasına yüzü suyu hürmetine :pseni bi noktaya getirdik...adam ettik...elinden duttuk...sahap çıktık...:p

yat kalk yenge aplama dua et...şimdik bak muzo efendi beni eyi oku...bu moturla yengem nöbette olduğu bir günde gezi mezi olmayacak ha...bu birr...artcı goltuğuna apladan başka bir mikroorganizma oturmayacak buu ikiii...

arada birr bana Bolu gişelerden 2 tur dönüp gelmesiye verilecek bu üüççç...

zabahınanda erken kalkcam çayımı gayfaltımı hazırla taammı...bide rafadan yomırta olsun...:queen:buda dörttür...:p(alakaya maydanoz):p

Forsaytla önemli olan aynı anda dorukta olmak...:queen:yani motura iyi davran...onu yıpratma hor kullanma...sev okşa...sana emenet...helekine devirdinmi namıs meselesidir söylimm...şikayat gelirse kan çıkar...onun bir damla yağı senin 2 üniter ganın eder muzo efendii....:queen:

poroblem bi şekilde çözülür ama çözülemeyecek sıkıntılar oldumu ne yapılır...orda bırakıpmı gidecen...günü rezilmi edecen...babam olsa gezide benzini (olağan dışı haller hariç)biten kişi...aha oracıkta bırakırım...:cat:

sağlıcakla kal bakem...:wiinkk:sen anladın benii..:bounce:

Olur mu yaaaa:pale:

buradan ilan etmek lazım kiii, meraklıları vardır, Pınarr Hanımın motoru yolda kalmadı, kalmaz, topik de açıkladığımız üzere yolda kalan başka motorlara yardım edebilecek kapasitededir:cat::cat:

aksilikler hep olacaktır, önemli olan Motorculuktur, yardıma koşar, hallederiz:cat::cat:

Hyosung bir ara 155 yaptıydı sanırım, kendi takometrem ile ölçülmüş olimpik resmi tesbittir:queen: göstergesi 140 ile biten bir motor için anca bu kadar:queen::queen:

tamam len olm, biliyoz yazdıklarını:queen:
aplan da zati hatırlattı zati dün avşam:mrgreen: Geti bi de öpem ellrinden ülen:queen::queen:

Arkadaşlar
Mevsimler tropik iklimlere döndü, ya gavur mayosu gibi yanan hava, ya da dellenmiş rüzgar:pale: savrulmaktan manyak olduk. Rüzgar, özellikle acemileri şaşkına uğratan bir etkendir ki biliriz, demekki bendeniz Hacemiyim:pale: Basamadık tırstığımızdan. Dikkat ve ihtiyat birinci kuraldır yaa, uyduk bizde:rendeer:

Son düzenleme:
Yahu benim göstergem 180 e kadar ne 140'ı..
Haydaaa.. Muzo hep yanlış bilgi aktarıyosun insanlara cetvelle vurucam vallaa ellerine hıı!!! :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehan abi

:pr::salut:çok feci utandım valla benzin alacaktım unuttum o heycanla

metehan abi

:pr::salut:çok feci utandım valla benzin alacaktım unuttum o heycanla

o senmiydin la...:p

kanka yapma böle şeler...yanlış anlama o zaman sözüm meclisten dışarı olsun...şimdi insanlar birbirini yeni tanıdı o gezide nuhtemelen vs...yani insanları tanıyamazsın...tabiki sana yardımcı olunacak...eyvallah...geziye toplu çıkmanın anlamı bu...ama başka geziler oldumu bak demedi deme..çağrılmazsın vs...yani bunlar hep olur...problem çıkaran(iyi niyetlide olsan) kişi olmamak lazım...benzin almayı unutmuş olman beni çok şaşırttı...peki o yedek benzinde yetmeseydi nolacaktı...hani olur ya...çok ters sapa bi yerde kaldın...insanğlunu oduuyerde iyi niyet fesatlık olur...yüze hep gülünür ama ined gezi işii sorumlulukdur...bak yanlış anlama şimdi benim kafada yer etti senin bu olay...mesele bu gezi değil...2.3.4 geziler ve kurulacak dostluklar...

şimdi dicenki kanka benzinim bitti diye beni defterden sileceklerse çokda tın...ama öle değil işte abicim...gezi olayında çok dikkat etmen lazım...senin için durdular farzet...arabanın biri geldi sizin bekleyen konvoya daldı...hadi burdan yak...ne edersin...bowlıng gibi dağılırsın sağa sola...yami herşeyi düşünmek lazım paranoyak olmak lazım...karşı tarafı bilemezsin...ben bunları okurken ayıpladım seni...kim olduğunuda bilmeden bak...sevdiğim bir insansın ama gezide seyir esnası profesyonel olmak lazım...hayatımız sözkonum çok önemli.vs ..vs...ben işte böle sivri yazdığım için pek sevilmem...kusuruma bakma...bir dahaki gezilerinde lütfen nolur Allah rızası için benzininin unutma...grubu strese sokma...arkadaşlarına ayıp etme...bak arızan olsun ben motorunu sırtımda taşımazsam şerefsizim...ama unutkanlık bahane olmaz...sevgiler...bunuda böle açık açık kimse yazmaz...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar