Şarköy' den MT geçti, pir geçti

Arkadaşlar benim için zor ama güzel bi geziydi.
3 gün içinde hiç bu kadar araca binmemiştim.
Taksi,vapur,metro, tekrar metro,otobüs,otobüs,tekrar otobüs ve en son foresight.
Gerçekten çok yoruldum, ama eğlenceli bi gezi oldu:)
Gezide emeği geçen herkese çoooook teşekkür, özellikle güzel tarifler veren takım arkadaşım Hakan abiye çoooooook teşekkürler:)
Kazasız...Belasız...
İMZA:DENİZCİEYLEM

Son düzenleme:
gezi superdi gerçekten..bazı aksaklıklar oldu tabi ama herseyın ustesinden geldik:cat:...istanbul'lu arkadaslar..şarkoy virajları nasılmıs:cherry:..biz farukla geri donerken iyice costuk ya 1 saatte tekirdağ'a geldik.:queen:.burgazdan gelen YBR'li arkadasta bizle geldi...biz karardık o bizden daha fazla karardı:queen: ama sonucta guzel bi geziydi..kaza bela gelmedi basımıza...faruk bikerede biz gidelim istanbula ya nasıl olur..:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş :) süper gerçekten ....:cat:

Pınar tavlada yine estirmişsin... :)

Denizde çok güzel görünüyorrr.... :)

Semih motor çok mu yakıyorrr ¿ :p

abi öyle böyle değil yav bi benzicide fulliyoruz ikinmciye yetişemeden benzin bitiyo geri dönüp benzin alıyorum o yüzden hep aynı yerde sayıyoz nededim ben şimdi aslında sonunu bi espriye bağlayacaktımda olmadı :p ee bu saatte bu kadar oluyomuş kasmamak lazım saat 02:27 sabah işe gidicem :queen:

bi dahakine bekliyoruz o zaman senide :p:queen:

ben oradayken gelmediniz beyav :(
bu hafta sonu yine seyirtecem sanırsam. :cherry:

gezi superdi gerçekten..bazı aksaklıklar oldu tabi ama herseyın ustesinden geldik:cat:...istanbul'lu arkadaslar..şarkoy virajları nasılmıs:cherry:..biz farukla geri donerken iyice costuk ya 1 saatte tekirdağ'a geldik.:queen:.burgazdan gelen YBR'li arkadasta bizle geldi...biz karardık o bizden daha fazla karardı:queen: ama sonucta guzel bi geziydi..kaza bela gelmedi basımıza...faruk bikerede biz gidelim istanbula ya nasıl olur..:silent:

babacım ben dönüşte önceden tek döndüm tekirdağa tam bi saat 17 dakkada döndüm :) yolu net bilmediğimdendir ama sırf o yol için bidaha gelirim ben oraya

iste gelin buyrun başımızın üstünde yeriniz var bu arada ben dönüşte seni gördüm babacım tekirdağa erken gelince tam otogarın ordaki ışıklardan maxi istikametine gidiyodun peşinden yetişiim dedim ışıklara takıldım göbeğin orda sende yukarı döndün gittin :)

İlk defa katıldığım bir motorsiklet gezisinde, hiç bir zaman unutamayacağım anılar yaşadım. Dünya tatlısı insanlarla tanıştım ve yardımseverliğin ne demek olduğunu bir kez daha gördüm. Herkese çok teşekkürler...:)

Bu arada benim arıza elektirik ile alakalıymış. Motoru komple söktük arızayı bulamadık, beyindi, filtreydi, vitesti, bobindi derken çıldırma aşamasına :pr: geldik. bir oto elektrikçi geldi, ne yaptıysa çözdü halletti, ne kadar ısrar ettiysekte söylemedi ne yaptığını, meslek sırrıymış :silent:

gezimizin Kahramanı Uğurtan arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Motoru arızalı olmasına rağmen moralini hiç bozmayan, soğukkanlı ve Muhteşem Yardımseverliğine sadece şapka çıkarılır. grubun Eksiksiz dönmesinde ki emeği tartışılmaz. Yeni ve Acemi bir motorcu olduğunu söylesede, 40 yıllık bazı ustalardan daha Motorcu olduğunu ispatlamıştır kendisi. :rendeer::rendeer:
Motoruna baktıralım abim:cat: Elektrik sorununu çözdüğümüzde aslında canavar makineymiş, günehını almayalım:cat:
Tekrar en içten teşekkürlerimizi kabul etmeni rica ederiz:rendeer::rendeer:

süper gezi olmuş muzaffer abi.senin yeni motorun rodajıda bitmiştir bu geziyle galiba :)

Rodaj bitmek üzere idi abim,
giderken geçtik diyebilirim, dönüşte makine gerçekten rahatlamıştı, klerensler yerine oturmuş, ses istediğim kıvama gelmişti. Çok iyi oldu:cat::cat:
İlgine teşekkür ederim, artık aklım motorda kalmayacak, şöylemi olsaydı böylemi falan diye:) Uzun yolda, tek başıma, sıkıştırmadan bitirdim. Dönüşte son gaz hiç yapmamama rağmen kendisi kolaylıkla 120 lere tırmanıverdi, ancak yinede bir 500 Km yine dikkatli gideceğim, ondan sonra sabrımın öcünü almaya niyetliyim makineden:queen::queen:

Özrace, olm ne yapıyoz mangal işlerini yaaa:mrgreen:

bu arada pınarda meydanı boş bulmuş arkadasları yenmiş maşallah ben kendısıne gereklı dersı burda verıcem arkadaslar merak etmeyın :)
selamlar
tansel
Uzman en pahalı parçayı sana ayırıyorum. Bileğine güveniyor isen ben burdayım :p
Ama yan çizmek yok ona göre :queen:
Tırsak davranır kaçarsan maçtan ve masraftan siteye rezil olursun benden söylemesi :queen:
Pınar kardeşime elcikler için tşkler,bir sonraki gezide
buluşmak ümidi ile herkese sevgiler.:cherry:
5-4 yenilmişim Hakan abi elcikler bana pek dokunmaz skor itibariyle :queen:
Önemli değil yane :wiinkk:
Pınar tavlada yine estirmişsin... :)
Ertekin senin payına bi egzos düştü şööle performans egzoslarından :)
süper bir gezi olmuş valla,
fotoğraflar da harika
bu arada pınaaarrrrr
hani eşime motor kullanmayı öğretiyordun?
gezip tozmaktan vakit kalmıyor heralde....:p
Aaa ayıpsın öğretirim tabiiki ama hiç yoksunuzki ortalarda. Msn yok tel. yok iletişim sıfır :)
pınarcım walla helal olsunn sana
tek tek devirmişsin baylarııı

ist.da geldiğimde haber ediyimde
bi elde benle oynaa
eksik parça kaldıysa onu tamamlarız barii
yada benim motorun kumbarasını:mrgreen:
yaa ben motoru boyatıyım diyorum ne dersin :)
UAKBULUT
İlk defa katıldığım bir motorsiklet gezisinde, hiç bir zaman unutamayacağım anılar yaşadım. Dünya tatlısı insanlarla tanıştım ve yardımseverliğin ne demek olduğunu bir kez daha gördüm. Herkese çok teşekkürler...

Bu arada benim Motoru komple söktük arızayı bulamadık, beyindi, filtreydi, vitesti, bobindi derken çıldırma aşamasına geldik. bir oto elektrikçi geldi, ne yaptıysa çözdü halletti, ne kadar ısrar ettiysekte söylemedi ne yaptığını, meslek sırrıymış

Aaaa Uğurtan aşkolsun. Sende mi söylemiyceksin motorun neden arızalandığını :cherry:
Şimdi arkadaşlar Uğurtan arkadaşımız benim kırmızı şeytanımı geçmek için bikaç girişimde bulundu. Ama yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı devam etti denemelerini. Mağlubiyetin ardından arıza olayı intikal etti motoruna :p

Bu arada kendisi tavlada sadece resim çektirmecesine oynamıştır. Üstün başarımı görünce korktu tabiiki :p Ama çekilen koltukaltı resmi siteye eklenmemiş çok kınadım şahsen :queen:

Üstün başarım derken sıralayım. Pirelli lastiklerimi alan silah1 Halis abimiz km göstergemin olmamasına dayanamadı. Onu da ben alırım dedi ve karşılığında ona tavla öğrettim :queen:
Gidonun yamuk olması itibari ile motorda yamuk oturduğumu gören semih kardeşimiz tavla öğrenmeye niyetlendi ve tabiiki ders verdim ince ayrıntılar ile :bounce: Belimin ağrımasını istemediğindendir kesin heheheheee:queen:
Uğurtana debriyaj baleti ve fren baleti karşılığı ders vercektim ama yukarıdaki saydıklarımdan dolayı tırstı :queen:
Eylemle iki kez oynadık ve yendim ama bu kez hemcinsim olması itibari ile insaflı idim, sadece öğretme amaçlı oldu :cherry:
Muzaffer en çok tırsanlardan biri idi. İki gün boyunca benim yanımda tavlayı gördükçe kaçtı :cherry: Biz masadayken muzaffer arıyoruz meğer korkup kaçmış motorların arasında saklanıyo hehehehee:queen:

Bu arada Halis abiyle yolculuk yapmak zevkli oldu gerçekten. Biz iki motor gazlıyoruz böyle ilerde durup dinleniyoruz, ben sigaramı tüttürüyorum filan arkadakiler anca yetişiyo zaten sonra yola devam ediyoruz. Bazen arkadakiler yetiştiğindede molamıza devam ediyoruz nasıl olsa 3 dakka sonra yakalıyoruz onları hehehehe :cherry:

Ben gezide çok eğlendim, Şarköy gibi güzel bi mekanı daha keşfettim, iyi arkadaşlar dostlar kazandım, herşey bir numaraydı, herkese teşekkür ederim. İnşallah yakın zamanda daha güzel bir gezide bulunuruz. Yalnız Şarköy yolu beni korkuttu Allahtan yusuf yanımdaydı yoksa tek başıma geçemezdim o yollardan :queen:

Alıntı, Pınarr:
Aaaa Uğurtan aşkolsun. Sende mi söylemiyceksin motorun neden arızalandığını
Şimdi arkadaşlar Uğurtan arkadaşımız benim kırmızı şeytanımı geçmek için bikaç girişimde bulundu. Ama yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı devam etti denemelerini. Mağlubiyetin ardından arıza olayı intikal etti motoruna

Bükemediğimiz bileği öperiz... motorumla beraber :bounce:

Son düzenleme:
Pınarr homfemdi:pale:
esefle esefliyom sizi, yalan yaptınıss:p bendeniz Tavla düşmanıyımdır, yakaladığım tavlayı yenerim, oynuyan kimmiş bakmam:queen:
Halis Bey tüm arkadaşları organize etti:pale: Dedi kii, Pınarr hanım' ın motoru imece usulü toparlayalım, herkeşler yenilsin dedi. Ben hiylekarlığı gabul etmediğimden gabul etmedim, uzaktan seyreettim:p Sen Halis Abeye duva et:p:p denizcieylemi Yenmiş Olmaktan şüphelenmeliydin aslında komploya:queen:

Şarköy yolları ne ki sana yavv, HACIYATMAZ gibisin:cat::cat:

Şu Gondol denen salıncaklara pinelim mi:queen::queen: Sen seversin deyi dedim:rendeer:

gezimizin Kahramanı Uğurtan arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Motoru arızalı olmasına rağmen moralini hiç bozmayan, soğukkanlı ve Muhteşem Yardımseverliğine sadece şapka çıkarılır. grubun Eksiksiz dönmesinde ki emeği tartışılmaz. Yeni ve Acemi bir motorcu olduğunu söylesede, 40 yıllık bazı ustalardan daha Motorcu olduğunu ispatlamıştır kendisi. :rendeer::rendeer:
Motoruna baktıralım abim:cat: Elektrik sorununu çözdüğümüzde aslında canavar makineymiş, günehını almayalım:cat:
Tekrar en içten teşekkürlerimizi kabul etmeni rica ederiz:rendeer::rendeer:

Sağolasınız, ben teşekkür ederim...

ben kararımı netleştirdim bu arada, canavar mı bilmem :silent: ama seneye benimle olmayacak bu motor... Hızlanayım biras, yetişmem gereken yerler varda :wiinkk:

Hey maaşallah ne sandıkmış bu yahu sanki Boğaziçi üniversitesi.:)
Bir de biz gelip master yapsak mı acaba.:queen:
Ya da Uludağ üniversitesi de olur,hem de yüksek rakımda bol oksijenle kafalarımız daha iyi çalışır ne dersiniz.:wiinkk:

uğurtan Kardeşime can feda:cat::cat:
Sana Motor köpek olsun peşinden gelsin:rendeer:

ben teknik destek olarak yanındayım, ne istediğine karar ver:cat: Gezecek o kadar çok yer varkiii:)

Pınarr homfemdi:pale:
esefle esefliyom sizi, yalan yaptınıss:p bendeniz Tavla düşmanıyımdır, yakaladığım tavlayı yenerim, oynuyan kimmiş bakmam:queen:
Halis Bey tüm arkadaşları organize etti:pale: Dedi kii, Pınarr hanım' ın motoru imece usulü toparlayalım, herkeşler yenilsin dedi. Ben hiylekarlığı gabul etmediğimden gabul etmedim, uzaktan seyreettim:p Sen Halis Abeye duva et:p:p denizcieylemi Yenmiş Olmaktan şüphelenmeliydin aslında komploya:queen:

Şarköy yolları ne ki sana yavv, HACIYATMAZ gibisin:cat::cat:

Şu Gondol denen salıncaklara pinelim mi:queen::queen: Sen seversin deyi dedim:rendeer:

Yalancı babaya mum yakmaya git sen iyisimi?:queen::queen:
Gondol denen şeytan işine ben karşıyım. Bir daha hiçbir güç beni o alete bindiremez...
Yaa sorma yatamamamın ve lastiklerin kaydığını düşünmemin sebebi benim arka amortisör patlakmış. Bugün servise götürdüm onlar söylediler ve arka geziyomuş öyle olunca. Garanti değişicek allahtan...

Sağolasınız, ben teşekkür ederim...

ben kararımı netleştirdim bu arada, canavar mı bilmem :silent: ama seneye benimle olmayacak bu motor... Hızlanayım biras, yetişmem gereken yerler varda :wiinkk:

Bak işte yine kapışma sevdalısı :)
Yeni motoruda bozucak soora beni suçlıycak yine o olcak :p

Son düzenleme:
İlk defa katıldığım bir motorsiklet gezisinde, hiç bir zaman unutamayacağım anılar yaşadım. Dünya tatlısı insanlarla tanıştım ve yardımseverliğin ne demek olduğunu bir kez daha gördüm. Herkese çok teşekkürler...:)

Bu arada benim arıza elektirik ile alakalıymış. Motoru komple söktük arızayı bulamadık, beyindi, filtreydi, vitesti, bobindi derken çıldırma aşamasına :pr: geldik. bir oto elektrikçi geldi, ne yaptıysa çözdü halletti, ne kadar ısrar ettiysekte söylemedi ne yaptığını, meslek sırrıymış :silent:

olduysa mesele yok.yine bekleriz buralara yolunuz düşerse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar