Sarhoş Mondialci!!!!!!!!!

Arkadaşlar Mondialcı Scooter'in Üzerinde Sızmış....

motor_komik1.jpg

motor_komik2.jpg

motor_komik3.jpg

Bursa'da alkol alarak motosiklet üzerinde sızan sürücü polise zor anlar yaşattı. Motosikletinin üzerinde uyaya kalan sürücü başından aşağıya su dökülerek uyandırıldı.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arabada sızanı gordumde motorda sızanı ılk defa gordum :)

adam leyla olmus hata yapmis hemde cok buyuk onu anladim da neden sarhos mondialci oluyo onu anlamadim.
mondial'im filan yok pekte sevmem markayi ama markanin ne sucu var :)

Ohoo çok oldu bu olay olalı.Geçen sene falandı heralde haberlerde görmüştüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahtan bir transalpin üstünde falan uyuyakalmamış :pr:

Yok yok aslında keşke 1200 lük bir motosikletin üstünde uyuyakalsaydı.
Belki motosiklet üstüne devrilirdi ve bütün iç organları pörtlerdi :pr: :queen:

Bunun videosu vardı.Bulabilirseniz onu izlemenizi tavsiye ederim:queen:

ne dalga geçiyonuz derdi vardır kesin dayımızın :p .. dayımıza benden bi müslüm yakışırr .. :queen:

eğer sarhoş olduğunu anlayıp yola çıkmaktansa kafayı koyup uyuduysa ancak aferin denir.
umarım da öyledir.

maşallah maşallah kör kütük buna denir işte. bir de trafikte olsaydı ne kötü şimdi taziyeleri yazıyor olurduk

adamın tipi ispirto içtigini gösteriyo.Malum razı ve benzin fyatları uştu,Adamacagazda ispirtoya verdi kandin....:p

bu herif sonra polise kötü muamele yaptılar bana diyerek dava mava açıcaktı diye hatırlıyorum

maşallah maşallah kör kütük buna denir işte. bir de trafikte olsaydı ne kötü şimdi taziyeleri yazıyor olurduk

Abi bu yaratık taziyeyi hak etmiyorki......!::angry2::
Sen kalk içki iç, sonra motora bin. Arkadaş zaten iki tekerleğin var ayakta zor tutuyorsun sen kendi ayakların üzerinde yürüeyemez durumda bu aleti nasıl kullandın. Hadi yedin bu haltı, herifin kılığına bak düğünden gleiyordu galiba.??? Ne kask, ne mont nede başka bir koruma....! Bu tip adamlar nelerine güveniyorlar çok merak ediyorum. Gerçi herifin tipinde meymenet yok. Bak yine çok sinirlendim. Bu adama da bak motorcu diyorlar bizede. Ve edevlet bu yaratıkla bana işlediğimiz suçlar yüzünden aynı cezayı veriyor aynı verigiy alıyor. Adaletmi şimdi........ Ayarım kaçtı sinirden.
::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::

KAZASIZ SÜRÜŞLER

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar