sanırım Kaza Yaptım

Bugun motorumu sıra sıra park etmiş arabaların oldugu bir yol kenarına park ettim.sonra karşıdaki cafeye girdim.cafeye girmemle ÇAAATTT!! diye bi sesin gelmesi bir oldu,cafe sahibi hayırdır ya dedi bende bilmem ki dedim önemsemedim.sonra içeri bi çocuk girdi,bana ''abi karşıdaki motor senin mi'' dedi evet dedim.''abi dewirdiler onu ya'' dedi =) çıktım bi baktım motorun karşısında 3 tane adam(lafın gelişi) ayakta durmuşlar ''kimin acaba yaw,Allah Allah nasıl devrildi yaw'' gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar :S geldim bağardım kaldırsanıza kardeşim görmüyonuz mu akıyo yağı benzini dedim.sonra bi baktım çok zeki vatandaş geri geri gelirken vurmuş arkadasında duran motora.dedim ki abi sen arabana binerken bakmıyomusun arkdanda ne var diye?hadi onu bırak sende dikiz aynası yok mu?nasıl araba kullanıyosun dedim.ne cevap verseler beğenirsiniz? ''ya birader sende madem cafeye gidiyosun cafenin önüne çeksene moturunu'' :S :S şok oldum mantıga bak :S iyi eve giderkendende odama koyayım ozaman.dedim sanane kardeşim istersem boluya park eder fransaya giderim sana mı sorucam nereye park edeceğimi dedim tam kawga çıkkıyodu ki adam kaskodan yaptırrım dedi kabul etmedim dedim ben götürür yaptırrım parasını werirsin dedim aldım telefon numarasını bide öğretmenmiş..
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Moderatör
Kaza yapmamışsın ki, motorun kaza geçirmiş :) Her 3 motorludan 1'inin başına geliyor bu hadise.. Benimde başıma gelmişti, adama arkadan çok küfrettim ama durmadı :) Geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden korusun, seni de bizi de :)

geçmiş olsun abi benimde en korktuğum şeylerden biri park halinde bırakmak motoru araba sürücüleri pek ayna kullanmıyo özelliklede bayanlar umarım çok hasarın yoktur önemli olanda cana gelmesin...

Geçmiş olsun arkadaşım "hem suçlu hem güçlü" derler ya sen öylesine rast gelmişsin..Bu zamanda böyleleri çoğalmaya başladı aman dikkat..

sağolsun teşekkür ederim..bende sanırım deidm çünkü eve geldiğimde elimde ön çamurlugu görenler yine mi kaza yaptın dedi ve adım ''yine kaza yapmış'' diye anılmaya başlandı =) istatistik bilgi super bu arada =) aynı olay 2005 yazında da başıma gelmişti yine yakalamıştım onlarda kaçıyorlardı arakdaşım saldırdı durdurdu =) hasar şunlar önden vurdugu için ön çamurlugum kırıldı,yan ayaklığım yamulmuş artık motorumu duvara yaslıyorum çünkü orta sehpa yere deydiği için sinirlenip tekmeleeyrek kırmıştım =/ birde direksiyon yamulmuş sağa dogru yamuk geldim.yarın birde gün ışığında bakıcam. bu arada parça fiyatları ön çamurluk 17.21+ KDV yan ayak 5.10+ KDV toplamda 24.40 tl.tabi bu netteki fiyat yarın serviste ne çıkar bilemem.

Geçmiş olsun. Yaşadığın olay ''Okumak cahilliği alır, eşeklik baki kalır.'' Ata sözünü hatırlattı bana.

koskoca motoru nasıl göremiyorlar anlamıyorum ya... aynı şeyde burada bir arkadaşımın başına Geldi R6 yı Görmemiş ARaç Sürücüsü.. makine Yan Yattı Grenaj Kırıldı... SenarYo aynı Oynayanlar Farklı Bizimkinde.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun ama " istersem boluya park eder fransaya giderim "lafına koptum bilader :)

Geçmiş olsun. Bu gibi vakalara sık rastlanıyor ne yazık ki. Önemli olan size bir şey olmamış.

öncelikle geçmiş olsun.Allah daha beterinden korusun.
valla 40 yıl düşünsem böyle bi örnek yada cümle aklıma gelmezdi.
"sanane kardeşim istersem boluya park eder fransaya giderim sana mı sorucam"
e tabi adamın dediği şeyi unutmakta mümkün deil.bu arada hükümete aradan giydirmişsin :))

Geçmiş olsun fakat dedikleri gibi sanırım bu olay herkesin başına geliyor. Senin başına yolda gelmiş, aynı şey benim başıma kapalı otoparkta geldi... Motoru sitenin kapalı otoparkına bırakıyodum güvenli olsun diye :))))))) bi gün bi geldim daha üzerinde tek çiziği olmayan motorumun sağ tarafı yerlerde sürünmüş :) En azından karşı taraf hasarını karşılıyor. Düşün işte bende karşı taraf falanda yok ayının biri düşürüp gitmiş... Onun için cana gelmesin diyelim. oluyo böyle şeyler geçmiş olsun tekrardan...

Arkadaşım geçmiş olsun Allah beterinden korusun,sana bir şey olmamış ya önemli olan o.Fakat telefon no sunu almışsın ya,zannedersem biraz hatalı davranmışın.İşi sıcağı sıcağına halledecektin,ya kendiniz zabıt tutacaktınız aranızda ya da polis çağıracaktınız.Şimdi o adamın telefona çıkmama ihtimali biraz yüksek gibi geliyor bana.Ayrıca elimize iğne batsa iktidardaki siyasilerden mi bilecez,böyle mi davranılması lazım bilemiyorum.İçinde bulunduğumuz nimetlerin farkına varalım ve kimseyi suçlamayalım.Hepiniz Allah a emanet olun.:rendeer:

Son düzenleme:

GKN

geçmiş olsun, eski motorlarımdan birisinin ataklığı yaylı olduğu için küçük bi dokunuşla zamanına bi otomobilini gazabına gelmişti..
fakat, ben arka arkaya parket miş araçların arasına diklemesine parkemiştim (genelliklede böyle yaparım).
lakin, bu şekilde bi park kendimde yapmış olsam yalnış sayılır, onlarn park ettiği gibi sıralı park etmediğimiz müddestçe doğru olmadığını düşünüyorum.
istanbuldaki araç sayısı ve park sorunun malum, arabalar dip dibe park ediyor, ve bizde araya sıkış tıkış girdiğimiz için böyle sorunlar yaşamıyo değiliz.
bende otomobil kullanıyorum ve her seferinde dibimde bi motosiklet, taş, kuka, çiçeklik vs.. varmı diy her seferinde bakmıyorum..
sanırım biz de biraz daha dikkatli olmalıyız park yerimizi seçerken:wiinkk:

:) hey yavrum hey nerden nereye gitti topik be tek tek okudum boluya parkeder fransaya giderimden iktidara hükümete sataşmalar kayırmalar v.s.
Altü üstü motoru görmemiş adam devirmiş bundan daha normal ne olabilir. Ben de geçen spor salonunda hocanın laptopunun kablosunu kopardım bu kör olduğum anlamına gelmioki :) dikkatsizlik işte öenmli bişey olmadığı için şükretmek lazım gelelim bu dikkatsiliği biöğretmenin yapmasına her kesimden bi vatandaş olabilirdi arkadaşım biraz yersiz bi çıkışmada bulunmuşsun motorunun masrafı karşılandıysa daha kötü bi vukuat yaşamadığın için şükret ve hayatına devam et. Her hatayı birilerine maal etme kendine tecrübe edşn aynısını senin yapmaman için. Sende yarın birgün benzer bi dikkatsizlik yapsan burda topic açıp ben böle böle bişii yaptım die yazarmısın acaba?

Adam çarpmış ve masrafı ödemeyi kabul etmiş,bak ne güzel anlayışlı bi insanmış ( arada gereksiz bi cümle kullanmış ama korkudan olsa gerek ) ya adam hıyarın teki çıksaydı ne yapacaktın...?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar