- Konu Yazar
Bugun motorumu sıra sıra park etmiş arabaların oldugu bir yol kenarına park ettim.sonra karşıdaki cafeye girdim.cafeye girmemle ÇAAATTT!! diye bi sesin gelmesi bir oldu,cafe sahibi hayırdır ya dedi bende bilmem ki dedim önemsemedim.sonra içeri bi çocuk girdi,bana ''abi karşıdaki motor senin mi'' dedi evet dedim.''abi dewirdiler onu ya'' dedi =) çıktım bi baktım motorun karşısında 3 tane adam(lafın gelişi) ayakta durmuşlar ''kimin acaba yaw,Allah Allah nasıl devrildi yaw'' gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar :S geldim bağardım kaldırsanıza kardeşim görmüyonuz mu akıyo yağı benzini dedim.sonra bi baktım çok zeki vatandaş geri geri gelirken vurmuş arkadasında duran motora.dedim ki abi sen arabana binerken bakmıyomusun arkdanda ne var diye?hadi onu bırak sende dikiz aynası yok mu?nasıl araba kullanıyosun dedim.ne cevap verseler beğenirsiniz? ''ya birader sende madem cafeye gidiyosun cafenin önüne çeksene moturunu'' :S :S şok oldum mantıga bak :S iyi eve giderkendende odama koyayım ozaman.dedim sanane kardeşim istersem boluya park eder fransaya giderim sana mı sorucam nereye park edeceğimi dedim tam kawga çıkkıyodu ki adam kaskodan yaptırrım dedi kabul etmedim dedim ben götürür yaptırrım parasını werirsin dedim aldım telefon numarasını bide öğretmenmiş..
|
||||||||||
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.