Bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.

Uzun bir sabretmeden sonra kendi imkanlarımla, kendi çabamla kovauşabildim bir büyük motora :flower:. Allah hepimize daha güzellerini daha iyilerini nasip etsin işallah. ::138: Walla şahsen benim şimdi sırada gönlümde DL var :queen::queen:..
Özellikle Chatkut 'a,Aykut 'a, ayrıca çok teşekkür ederim. Gittik beraberce motora baktık, pazarlığı da yaptık. El sıkıştık geldik. Ama gördümki sanırsam biraz daha pazarlık konusu üzerinde çalışmalıyım

..
Sabah bir baktım topiğim açılmış. Dün geceden bu yana ancak şimdi bilgisayar başına oturabilmek nasip oldu.
Eh artık İZMİR - Mt, sanısam gerisi gezilere katılmak kaldı bi

. Ortalıkta biraz fala Er 5 olucak heralde ama olsun napalım

.. Diğer arkadaşlar, sizler le de bir gün yol yapmak nasip olur işallah. :cat:. Hepinizi güzel İzmir'imize bekleriz.
Herkese güvenli sürüşler. Bir sorunuz olursa yanıtlamaktan mutluluk duyarım.
Biraz motordan bahsedeyim.
2006 model 10,000 km de bir makina aldım. Araştırmalar sonucu motorunun çok temiz olduğunu öğredik. Ki öyle de gözüküyordu denenemiz sırasında.
Üzerinde givi çanta bağlama aparatı vardı. Yarım depo benzini de yanında :mrgreen::mrgreen:.. :mrgreen: Cantlarda yeşil reflektör ve depoda tank ped.
Pierzig diğer detayları merak ediyorsan ilk toğlantıda yüz yüze görüşebiliriz. :wiinkk::wiinkk:
Neyse işte böle. Hepinizi öpüyorum. Hadin sağlıcakla. :rendeer::rendeer: