sandman (erdem) yeni kawa'n hayırlı olsun...

Erdem kardiş hayırlı olsun çok temiz yauv :silent: Kaçe aldın ?

hayırlı olsun... allah kaza bela göstermesin.... benimde en çok hoşuma giden motorlardan biri....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun kle 500 kullanıyorum aynı motoru kullanıyorlar ve gercekten her binisinde yuzunde tuhaf bı gulumseme olacak dostum allah kaza bela vermesinn cok sevindim:)))))

Erdemim hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela yüzü göstermesin:cat:

Şimdi Race cat de kim diyeceksin:mrgreen: Ben Özer ağabeyin??kendimi log in edemiyorum nedense???

kardeşim motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin:rendeer:
hatıram canlandı okuyunca

Bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. :) Uzun bir sabretmeden sonra kendi imkanlarımla, kendi çabamla kovauşabildim bir büyük motora :flower:. Allah hepimize daha güzellerini daha iyilerini nasip etsin işallah. ::138: Walla şahsen benim şimdi sırada gönlümde DL var :queen::queen:..

Özellikle Chatkut 'a,Aykut 'a, ayrıca çok teşekkür ederim. Gittik beraberce motora baktık, pazarlığı da yaptık. El sıkıştık geldik. Ama gördümki sanırsam biraz daha pazarlık konusu üzerinde çalışmalıyım :p:p..

Sabah bir baktım topiğim açılmış. Dün geceden bu yana ancak şimdi bilgisayar başına oturabilmek nasip oldu.

Eh artık İZMİR - Mt, sanısam gerisi gezilere katılmak kaldı bi :p:):). Ortalıkta biraz fala Er 5 olucak heralde ama olsun napalım :).. Diğer arkadaşlar, sizler le de bir gün yol yapmak nasip olur işallah. :cat:. Hepinizi güzel İzmir'imize bekleriz.

Herkese güvenli sürüşler. Bir sorunuz olursa yanıtlamaktan mutluluk duyarım.

Biraz motordan bahsedeyim.

2006 model 10,000 km de bir makina aldım. Araştırmalar sonucu motorunun çok temiz olduğunu öğredik. Ki öyle de gözüküyordu denenemiz sırasında.
Üzerinde givi çanta bağlama aparatı vardı. Yarım depo benzini de yanında :mrgreen::mrgreen:.. :mrgreen: Cantlarda yeşil reflektör ve depoda tank ped.

Pierzig diğer detayları merak ediyorsan ilk toğlantıda yüz yüze görüşebiliriz. :wiinkk::wiinkk:

Neyse işte böle. Hepinizi öpüyorum. Hadin sağlıcakla. :rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlısı olsun Erdemim allah kaza bela vermesin kız gibi maşallah...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güle güle binmek nasip olsun Erdemcim... Güzel makina... Sana da yakışır... :cat::cat:

Teşekkür ederim arkadalar :).. Beraber sürmek nasip olur işallah :).

Hayırlı olsun.. Kazasız belasız.

Sürerken gülücükler eksik olmasın yüzünden. Güle güle eskit.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar