verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
@rapsy_09
eli anahtar tutan biriyim fakat iş bu tarz bilmediğim sökme takma işine gelince hiçbirşey yapamam tedirgin olurum. ama amortisör somunları sıkacağım yarın.
disk kilidi düşünmedim değil fakat zincir kilit düşünmemin asıl sebebi motoru her zaman park ettiğim yerde zinciri kilitleyip bırakmak. tekrar dönünce de motoru kilitlemek. disk kilidi çıkarıp götürüp geri gelmeye de üşeniyorum açıkcası

topcase'a ufak tefek market alışverişlerini de koymak istiyorum sadece kask koymak olarak düşünmüyorum.
düşük devirlerde ani gaz vermelerde gelen yakıtı yakamayıp stop etmiş gibi görünebildiğini yeni öğrendim. ben de motorla alakalı bir problem sanıp korkmuştum. hata bendeymiş. artık daha dikkatli olurum.
@tahsins
jikleyi daha önce arayıp bulamamıştım daha bugün buldum nerede olduğunu. bugün kar yağmıştı ankaraya. normal soğukta tek marşla çalışan motoru karda çalıştıramadım. ben düğme gibi birşey arıyordum motorun etrafında ama meğerse minik bir kol gibi birşey varmış. onu yukarı kaldırınca motor çalıştı.(jikle değil mi o? yanlış bişey yapmayalım) yeni yeni öğreniyoruz acemiyiz bu aralar.
@rs_guven
elimde kullanım kitapçığı olmadığı için rodajda hangi devir aralığında vites değiştireceğimi bilmiyorum. bu yüzden ufak tefek hatalar yapabiliyorum bazen. ha bi de itiraf etmek gerekirse arada tin tin gitmekten sıkılıp gazı kısa süreliğine açıyorum tabi
bu motosiklet ilk sıfır motorlu taşıtım. az çok birşeyler biliyorum rodaj hakkında fakat bu motor hakkında net olarak bir bilgi yok elimde. bu motor için rodaj hakkında mini bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim.