elinize sağlık. benim de sormak istediğim birşey var hazır söküp takmışken siz. akü tarafındaki anahtarla açılan kapağı açtım fakat tam takamadım galiba. kapağın solundaki ufak deliğe giren yuvarlak plastik çıkıntı giriyor fakat biraz elle zorlayınca ne kadar kilitlenirse kilitlensin yerinden çıkıyor. ben mi yanlış taktım bütün wolfler mi böyle?
bu arada ön cam için yarın arayıp sorarım sizin için
Adil abi şimdiden teşekkür ederim.Başka çare yok abi yok abartmadıkları sürece almayı düşünüyorum.Orjnal farı çok iyi aydınlatıyor.Salcano abartırsa YBR City modeli kafa alıp takacam.@Meriç:Gördümde,Cumartesi Pazar girdi birde bana 20km mesafede fakat söz vermiyeyim Pazartesi senin için gidip soracağım.Not Daha önce ön çamurluk sormuştum 70lira çekmişlerdi İstanbuldan kardeşime söyledim 35liraya aldı gönderdi,tabi parasınıda istemedibakalım cama ne fiyat çekecekler.
elinize sağlık. benim de sormak istediğim birşey var hazır söküp takmışken siz. akü tarafındaki anahtarla açılan kapağı açtım fakat tam takamadım galiba. kapağın solundaki ufak deliğe giren yuvarlak plastik çıkıntı giriyor fakat biraz elle zorlayınca ne kadar kilitlenirse kilitlensin yerinden çıkıyor. ben mi yanlış taktım bütün wolfler mi böyle?
bu arada ön cam için yarın arayıp sorarım sizin için
Meriç parasını vereyimde benim wolfüde temizleyivermaşallah.
@Meriç:Özelden veya buradan bana tlf numaranı atıver...
üşenmeyip şimdi çıkıp tekrar deneyeceğim. valla takıntı yaptım. ha tabi bu vesileyle motorun anahtar takımını koymayı ve bir de debriyaj kolunun ordaki plastik parçayı takmayı unuttuklarını farkettim servis elemanlarının.olmadı bir de fotoğraf çekerim takamazsam
benimle alakalı bir sorun olmamasına sevindim. yalnız bir problemim daha var. kapağı kitlerken anahtarı hafif yamulttum sonra aynı deliğe sokup hafif eğerek düzelttim ama anahtar kontağa girerken azcık zorlanıyor. bunun kontağa bi zararı olur muOrada sabitleme amaçlı birşey yok.Düzgün durması için yapılmış sol taraf.Çektin mi hepsi cıkıyor![]()
Kauçuk Malzemeye tam oturtuyorsan ses yapmıyorsa sorun yok.
Sıfırda 2 tane anahtar veriyorlar.Elindekini yedek anahtar yap düzgün olanı kullan.YBR de kontak bozanını görmedim hafif eğiklikle bozulacağınıda düşünmüyoru ama imkan varsa düzgün olanı kullan.Düz bi yere koy çekiçle düzeltl:
l:
l:
Pardon abim unutmuşum.Birde ben uğraşırken motorun koltuğunu yere koyup oturdun üstüne beni izledin onuda unuttum :cherry: :cherry:
2 liraya Ybr aranıyor bilginize
Ben de hep Ybr arayıp durdum. Millet 2005 modellere 2500-3000 lira fiyat yazmış.
O paraya temiz Ybr olmaz değil, olur ama çok sık arayıp bulunca da erken davranmak lazım. Malum bu işten para kazanan simsarlar bütün gün ilanları geziyor. Onlardan hızlı olmak lazım.![]()