Merhaba arkadaşlar.Dün forumdan tatlıhız(izzet) ile egelim43(ahmet abi)nin yanına gittik.Hem kendimizi dışarı atalım dolaşalım istedik hemde girmişken motoruda getirelim dedik.Sonucunda kazasız belasız geldik geri.Araba ile gittiğimiz için pek resim çekmedik.Gittik dolaştık yemek yedik sıra geldi motoru yüklemeye.Gerisini resimlerle anlatalım.
Önce arka koltukları söktük bagajı boşalttık açılan alan bu kadar
Böyle bakınca hiç sığcakmış gibi durmuyor.Hatta ahmet agam olum uğraşmayın binin gidin gelmişken eskişehiride gezin 10-15 gün sonra ben biner gelirim manisaya desede inat ettik o motor sığacak arabaya :cherry:
Ön tekeri çamurluğu kafayı arka kuyruğu stopu çantaları çanta demirlerini söktükten sonra çaylar geliyor.Ara veriyoruz
Çayları içtik yüklemeye çalıştık umduğumuz gibide oldu sığdı.Motorun şaseden arabanın şaseye bağladık.Kalan eşyalarıda sıkış tepiş doldurduk.
Buda içeriden bir görüntü
Her ne kadar ayna görünmese hap kadar uno kamyon gibi olsada :sunny: başardık yola çıktık.Yola çıkmadan başarmış olmanın verdiği mutlulukla resimimiz :flower:
Neyse yola cıktık.Yedek anahtarları falan aldımdı da ruhsatı unutmuşuz.Bide geri döndük onu aldık.Hava karardı.Çıktık yola.Yolda yakıt almamız gerekiyordu.İlk benzinliği biz beğenmedik fiyatlar piyasadan yüksekti.2.benzinliğe girdik.Gaz pompasında sorun varmış gaz yok ai cevabı aldık.Ee yolada çıkmış bulunduk 40-50 km dönüş yok.20-30 km gitçek yakıt var arabada.Biraz benzin varmış.Ee birazda motorda var onuda çeker katarız arabaya diyorduk.Devam ettik artık yapacak birşey yok.30 km sonra baktım en yakın yerleşim yerine 24 km diyor çektim sağa 43 plaka bir arabayı durdurdum.Tam bir köy sapağındaydık 3 km sonra olduğunu söyledi.Yakıt yoksa gidip beraber alalım dedi.Çölde su bulmuş gibi sevindik izzetle :cat: Ağır ağır kar yağıyor yakıtımız bitmek üzere en yakın yerleşim yeri 24 km olduğu varsayılırsa kalsak buralarda sabaha donardık

ale: Neyse yakıtımızı aldık devam ettik.Sağ sağlim geldik manisaya.Egelim43(ahmet) abiye ve hanımına burdan teşekkür ediyorum.Kalın sağlıcakla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
Motoru gece döndüğümüzden indirmedik.İzzet benim arabayla evine gitti onunki bende kaldı.İndirip toplarkende resim atacağım.