@Mhdrift41
Normal şartlarda motorun 1 den 3 e geçmesi mümkün değil.Bunu paneldeki vites göstergesine bakarak mı söylüyorsun yoksa hız/devir oranına bakaramı söylüyorsun? Motorum 85'i geçmiyor demişsin.Yeni olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum onunda.Parçaların yeni olduğundan sürtünme oranları 20-30 bindeki motora göre daha fazla buna bağlı olarak da son hızın biraz daha düşük.KM yaptıkça parçalar birbirine alıştıkça sorunun kendiliğinden çözülecektir.
@imamx
Bu motora beyaz çok yakışıyor ya.Trafikte görünürlük açısından da iyi bir renk.Allah kaza bela vermesin.Yağ ile ilgili arkadaşlar zaten söylenmesi gerekeni söylemiş.
@enesbeyter
YBR ye bende bakmıştım bu camdan.Satıcı ile görüştüğümde diğer (givi tarzı olan) modelin daha uzun olduğunu söylemişti ondan diğerini tercih etmiştim.Ancak ondada kısa kalıyordu kask çok fazla rüzgar alıyordu boyun ağrısı yapıyordu.Umarım istediğin uzunlukta olur camın.Resim bekliyoruz.Sarı çizmelerinde yakıyor
@uğurak
Camı biraz daha kaldırabilirsin aslında.Büyük cam kullanmak dengeni bozar diye düşünüyorum.Değiştimek yerine ufak bir aparat yapıp mevcut camını kullanabilirsin.
@SalihT
Kuryelik yaptığım zamanlarda hep motorun önünü kapattım

l:

l: Benden kıymetli değil sonuçta

Ben gibi yapın demiyorum da dış kısmı kapatabilirsin silindir biraz hava alsa yeter.Hava soğuk zaten gereken soğutmayı sağlar diye düşünüyorum.
@tahsins
Abi sende cevap vercek bişey bulamadım Selam bari yazam dedim :cherry: :cherry: Motorun değişmeyen bir yeri kaldımı abi senin.GDO lu wolf oldu sendeki

l:

l:
@adem80 ve @gezginmotor
Abilerim sizlerede selamlar olsun :rendeer: