bi resim de benden olsun
ABİLERİM BANA BİR YARDIM SALCANO MOTORUMU ALDIM İKİNCİ EL OLARAK AMA AKÜSÜ BİTİK AKÜYÜ NEREDEN SÖKECEGİM BİR ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
ABİ LASTİKLERİN NE MARKA
Kafama motora uygun birtane bulursam bende takıcam:cat:Günaydınlar SalihBak işte resim eklemenin faydaları, motosiklete ekleyecek bi aksesuar daha.. tankpad.. listeye ekledim..![]()
Kafama motora uygun birtane bulursam bende takıcam:cat:Günaydınlar Salih![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iz-yaza-hazir-tvs-apache-2012-164639808/detay
Bu motora ne dersiniz ahali, wolfen iyidir en azından istanbulda, ankarada olan wolfte aklım kaldı 2 bine sıfır ayarında ama nakliye firmaları 180 lira istiyor ben gidip alıcam bide 100 lria yol parası 102 alım satım 2500 e gelecek kask vs derken 100 de öyle 3500 e mal olacak.
Bunu 3 e alırsak alım satım dahil giyim kuşam 3500 e gelir hemen hemen.
Güzel olmuş Salih:cat:kirlenmesede sen bakımını ihmal etme...Pazar günü boş durmayayım dedim ortalama 500-600 km olmuş zinciri bi yağlayayım dedim.. Sürekli asfaltta kullandığım için zincir pek kirlenmiyor. Gaz yağı elde olmayınca, bi motorcu abimin tavsiyesi üzerine mazotla güzelce temizledim.. iyice kuruladım.. motosikleti çalıştırdım. orta ayakta 1. ve 2. viteste biraz çalıştırarak fazla mazotun atılmasını sağladım biraz. sonrası motul sprey zincir yagı ile 2 tur zincirin iç tarafından yağladım ve dinlenmeye bıraktım.. Vakit darlığından fotoğraf çekemedim ama.. 2. zincir yağlama işim 1. ye göre daha iyiydi ve daha temiz işçilik çıkardım..
Abilerim wolf müptelası olarak her gün en az iki defa giriş yapıyorum bizim topiğe fakat daha bi wolf sahibi olamadığım için foto veya teknik şeyler paylaşamaıyorum ama her gün buralardayım kalın sağlıcakla. Ahmet abi,Tahsin abi,Fatih abi pek görünmüyorlar...
kardeş inş. en kısa zamanda alırsın bir wolf 125 ybr ye o kadar para vermek şu zamanda akıl karı değil ben günlük bakıyorum önemli bir soru ve sorun olursa cevap yazarım eskisi kadar kimsede girmiyor pek![]()