Merhabalar wolf kullunacıları :cherry:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-model-8500-kmde-salcano-wolf-166520343/detay
Şu motoru 1800 e bıraksa alınabilir aslında ama bırakır mı ki ?:bounce:
Salih abi ben ankarada 2013 model 3,700 kmde tertemiz motoru kaçırdım 2030 liraya gitti sanırım bu motora o yüzden en fazla 1.7 - 1.8 bin ederi var gözümde. İstanbul'da wolften anlayan ustalar nerededir ki ? Evim sanayi sitesine çok yakın bir sürü sanayii sitesi var, motor ve otomobil üzerine ama hepsi tırt bi işten anlamıyorlar çok az 2 3 usta ya çıkar ya çıkmaz adam gibi. İstanbul ustaları malum.
Ankara daki motoru biliyorum.. Evet o daha iyi idi.. adam acil yazmıştı.. oyüzden 100-200 e bakmamaıştır diye düşünüyorum.. Eğer temizse bu motorda 2.000 eder diye düşünüyorum..
Ankara da ki servisleri bile daha doğru dürüst tanımıyorum.. İstanbulu hiç bilmem, Kocaeli sınırları içinde Tahsins vardı, foruma bir aydır girmiyor nerdeyse.. Girmiş olsa yardımcı olurdu.. çoğu ustadan daha tecrübelidir..![]()
SA arkadaşlar.
Aynen abi...İnşallah bakalım artık nasip... Murat abi satılığa çıkarmıştı motorunu ama sahibindendeki ilan kalkmış... Okulum bitti eylüle kadar para biriktireceğim tekrardan sonrası gene okul var ama bu sefer almayı planlıyorum bakalım...
SA arkadaşlar.
Kış geri geldi sanki...Motor montumun 2 katını çıkarmıştım tekrar takıcam.Gelişmiş ülkeler nükleer denemelerle DÜNYA nın içine etti mevsimler şaşırdı...
Adil abi 2 haftadır hastayım.. fena üşütmüşüm.. Havaların etkisi çok fazla.. Mont, kask terletiyo, çıkaracak olsam üşütüyo.. Haziran olmuş hala yaz geldi diyomiyoruz.. Nasıl bi havadır.. Benim metobolizma afalladı valla.. Birde şunu farkettim.. kask mont tamam ama boyun içinde soğuktan koruma şart, ya bi balaklava ya bi boyunluk olması ilazım... Şimdilik hanımın şallardan elime geçeni takıyorum![]()
Sıfır wolf mü ikinci el wolf mü alınmalı sıfırı 2790 lira 2014 model.
Vitesli motor tecrübem yok illa eğitim şart mı motorun trafikteki yerini bilen birisi eğitim almadan güvenli bir şekilde 125 cc ye hakim olamaz mı ?
Sıfır wolf mü ikinci el wolf mü alınmalı sıfırı 2790 lira 2014 model.
Vitesli motor tecrübem yok illa eğitim şart mı motorun trafikteki yerini bilen birisi eğitim almadan güvenli bir şekilde 125 cc ye hakim olamaz mı ?
Arkadaş ben 2014 modeli taksitle 3.000 e aldım... nerden buldun o fiyata, yada Kayserili misin?![]()