Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

walla wolf sayısı Ankara da hızla artıyor.. Özellikle kuryelerin alması da dikkatimi çekti.. Sağlam ve sevilen bir motosiklet.

İyi ki almışım diyorum. 2. el piyasasınında kötü olduğunu düşünmüyorum.

Salih abi ben ankarada 2013 model 3,700 kmde tertemiz motoru kaçırdım 2030 liraya gitti sanırım bu motora o yüzden en fazla 1.7 - 1.8 bin ederi var gözümde. İstanbul'da wolften anlayan ustalar nerededir ki ? Evim sanayi sitesine çok yakın bir sürü sanayii sitesi var, motor ve otomobil üzerine ama hepsi tırt bi işten anlamıyorlar çok az 2 3 usta ya çıkar ya çıkmaz adam gibi. İstanbul ustaları malum.

Salih abi ben ankarada 2013 model 3,700 kmde tertemiz motoru kaçırdım 2030 liraya gitti sanırım bu motora o yüzden en fazla 1.7 - 1.8 bin ederi var gözümde. İstanbul'da wolften anlayan ustalar nerededir ki ? Evim sanayi sitesine çok yakın bir sürü sanayii sitesi var, motor ve otomobil üzerine ama hepsi tırt bi işten anlamıyorlar çok az 2 3 usta ya çıkar ya çıkmaz adam gibi. İstanbul ustaları malum.

Ankara daki motoru biliyorum.. Evet o daha iyi idi.. adam acil yazmıştı.. oyüzden 100-200 e bakmamaıştır diye düşünüyorum.. Eğer temizse bu motorda 2.000 eder diye düşünüyorum..

Ankara da ki servisleri bile daha doğru dürüst tanımıyorum.. İstanbulu hiç bilmem, Kocaeli sınırları içinde Tahsins vardı, foruma bir aydır girmiyor nerdeyse.. Girmiş olsa yardımcı olurdu.. çoğu ustadan daha tecrübelidir.. :)

Ankara daki motoru biliyorum.. Evet o daha iyi idi.. adam acil yazmıştı.. oyüzden 100-200 e bakmamaıştır diye düşünüyorum.. Eğer temizse bu motorda 2.000 eder diye düşünüyorum..

Ankara da ki servisleri bile daha doğru dürüst tanımıyorum.. İstanbulu hiç bilmem, Kocaeli sınırları içinde Tahsins vardı, foruma bir aydır girmiyor nerdeyse.. Girmiş olsa yardımcı olurdu.. çoğu ustadan daha tecrübelidir.. :)

Teşekkürler, aceleye getirmemek lazım ay sonuna kadar daha güzelleri çıkar inşAllah karşıma.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kış geri geldi sanki...Motor montumun 2 katını çıkarmıştım tekrar takıcam.Gelişmiş ülkeler nükleer denemelerle DÜNYA nın içine etti mevsimler şaşırdı...

Adil abi 2 haftadır hastayım.. fena üşütmüşüm.. Havaların etkisi çok fazla.. Mont, kask terletiyo, çıkaracak olsam üşütüyo.. Haziran olmuş hala yaz geldi diyomiyoruz.. Nasıl bi havadır.. Benim metobolizma afalladı valla.. Birde şunu farkettim.. kask mont tamam ama boyun içinde soğuktan koruma şart, ya bi balaklava ya bi boyunluk olması ilazım... Şimdilik hanımın şallardan elime geçeni takıyorum :)

Aynen abi... :) İnşallah bakalım artık nasip... Murat abi satılığa çıkarmıştı motorunu ama sahibindendeki ilan kalkmış... Okulum bitti eylüle kadar para biriktireceğim tekrardan sonrası gene okul var ama bu sefer almayı planlıyorum bakalım...

inş alırsın yazın piyasayı iyi takip et ucuza denk geliyor

a.s. meriç sen gelir miydin buralara :)

Kış geri geldi sanki...Motor montumun 2 katını çıkarmıştım tekrar takıcam.Gelişmiş ülkeler nükleer denemelerle DÜNYA nın içine etti mevsimler şaşırdı...

aynen abi kış geri geldi motorla da gezemiyoruz mevsimlerde şaşırdı resmen

Sıfır wolf mü ikinci el wolf mü alınmalı sıfırı 2790 lira 2014 model.
Vitesli motor tecrübem yok illa eğitim şart mı motorun trafikteki yerini bilen birisi eğitim almadan güvenli bir şekilde 125 cc ye hakim olamaz mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adil abi 2 haftadır hastayım.. fena üşütmüşüm.. Havaların etkisi çok fazla.. Mont, kask terletiyo, çıkaracak olsam üşütüyo.. Haziran olmuş hala yaz geldi diyomiyoruz.. Nasıl bi havadır.. Benim metobolizma afalladı valla.. Birde şunu farkettim.. kask mont tamam ama boyun içinde soğuktan koruma şart, ya bi balaklava ya bi boyunluk olması ilazım... Şimdilik hanımın şallardan elime geçeni takıyorum :)

Geçmiş olsun,acil şifalar.Kolla kendini Salih benim gibi aşırı terleyen biriysen montun içine kalın giyme(kendim duruma göre montun içine Tişort veya switşort giyiyorum)ilkbahar ve sonbaharda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Vitesli motor tecrübem yok illa eğitim şart mı motorun trafikteki yerini bilen birisi eğitim almadan güvenli bir şekilde 125 cc ye hakim olamaz mı ?

Eğitim can güvenliğin için şart,fakat kursa gitme imkanın yoksa güvenli motor sürüşüyle ilgili video v.s seyrederek(motor sürerken yapılan yanlışlar ve doğrular) kendini eğitebilirsin. .Motorcular ne kadar dikkat ederse etsin trafikte iki ayaklı yaratıklar olduğunun bilincindedir

Arkadaş ben 2014 modeli taksitle 3.000 e aldım... nerden buldun o fiyata, yada Kayserili misin? :)

var ama morali bozuk. Kayınço kaza yaptı.ehliyetsiz bi araç sürücüsü yüzünden. Direk yüzünü çarpmış. Burnunda ve yüzünde kırıklar var. Yoğun bakımda müşade altında. İşteyim gidemiyorum :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar