var ama morali bozuk. Kayınço kaza yaptı.ehliyetsiz bi araç sürücüsü yüzünden. Direk yüzünü çarpmış. Burnunda ve yüzünde kırıklar var. Yoğun bakımda müşade altında. İşteyim gidemiyorumr:
Geçmiş olsun Adem.Suratından o kadar darbe aldıysa kaskı yoktu demekki...KASK TAKALIM,KASK MOTORDAKİ EN BÜYÜK CAN SİGORTAMIZ...var ama morali bozuk. Kayınço kaza yaptı.ehliyetsiz bi araç sürücüsü yüzünden. Direk yüzünü çarpmış. Burnunda ve yüzünde kırıklar var. Yoğun bakımda müşade altında. İşteyim gidemiyorumr:
var ama morali bozuk. Kayınço kaza yaptı.ehliyetsiz bi araç sürücüsü yüzünden. Direk yüzünü çarpmış. Burnunda ve yüzünde kırıklar var. Yoğun bakımda müşade altında. İşteyim gidemiyorumr:
Kask olması gereken yerinde değil, kolundaymış.ara yoldan fırlayan ehliyetsiz bir gavata çarpmış. Burunda kırıklar var. Tampon var. Kanaması devam ediyor. Yüzünde gözünde morluklar var. Sağ kolda çatlak var. Burnundan ameliyat geçirebilir. Sağlık olsun.
SA arkadaşlar.
Boyayla uğraşma Salih.Ben kullanmadım ama lastik boya kalemi kullananlar memnunmuş...(Lastiği yıkamadan yıkamaya yavaş yavaş deforme oluyor fakat kalemle tekrar geçilir sorun olmaz)cant için şerit değilde lastikteki yazıları beyaza boyamak sizce nasıl olur.. boya 2 günse sonra dökülür yarım yamalak bir hal mı alır.. yoksa bildiğiniz, denediğiniz iyi bir kalem var mı?
Boyayla uğraşma Salih.Ben kullanmadım ama lastik boya kalemi kullananlar memnunmuş...(Lastiği yıkamadan yıkamaya yavaş yavaş deforme oluyor fakat kalemle tekrar geçilir sorun olmaz)