selamın aleyküm..
19 yaşındayım.. 2 teker hastalık bende

bisikletin yeri de ayrıdır.. paramı biriktirip lise sonda ybr 125 esd almamla 2 teker olayını bi kademe daha arttırmış oldum.. ehliyeti falan aldık her şey çok iyi gidiyordu ki.. bandırmada üniversite kazandım.. ee para yok pul yok.. harç masrafı ev tuttum ev eşyası falan.. canımdan çok sevdiğim ybr mi satmak zorunda kaldım.. şimdi ne kadar çalıştığım dükkanın fizy125 bende olsa da.. babam kendine sıfırdan farksız ybr125 esd almış olsa da.. insanın kendi motoru olması bir başka.. bu yaz para biriktirip eski kasa bi ybr almayı düşünürken salcanolar aklıma geldi.. araştırıp bildiğim üzere ybr ile aynı fabrikada üretiliyor.. bir kaç soru sormak istiyorum beni bilgilendirseniz çok sevinirim

motorun kalitesi ybr ile aynı mı ( toptan pil fener akü işinde çalışıyorum.. bizde aynı fenerin 30 tl liğide var kasası aynı olup 12-13 tl olanıda var ama kalite ve akü açısından aralarında dağlar kadar fark var ama dış görünüş aynı)..
şase olarak aynılar mı? ben arka kuyruk kısmını ybr yapıp ybr çamurluğu takmak istiyorum.. ya da takamadım diyelim ybr ile uyumlu arka kuyruk koruma demirleri salcano wolflere uyum sağlar mı?
frenler de ybr ile aynı mı?
jantlar çift kat lastiğe (tubeless) uyumlu mu? michelin pilot takmak istiyorum..
kafamda deli sorular

eski kasa çok yol yapmış ybr almaktansa hem yeni model olsun hem az km li olsun salcano alayım bakayım keyfime

ki satmayıda pek düşündüğüm söylenemez yani beni kendine sattırtmasın

esd den önce bi 2005 ybr oldu tanıdık kazığı yedik.. 2 hafta sonra sinirlenip zararına sattım motoru.. şöyle bi en az 3-4 seni beni idare etsin istiyorum

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum..