buyur abifeysbuk sayfasının isminide vereydin iyiydi..![]()
facebook.com/SalcanoMotosiklet
senin makinenin resimlerini de koydum
buyur abifeysbuk sayfasının isminide vereydin iyiydi..![]()
hayırlı olsunsonunda bende aldım salcanoyu yarında emniyetten ehliyeti alıyorum
Hayırlı olsun.sonunda bende aldım salcanoyu yarında emniyetten ehliyeti alıyorum
salcano için cam yok ama cbf tur camı uyduruluyor ya da scooter camı takabilirsin (düz model)çok teşekkür ederim abilerim
salcanom için uzun siperlik camını nereden bulabilirim İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum bir yardımcı olursanız sevinirim
ölmüş topic, gömen yokr:
Motosikletin ön farı yanmıyor.. Ampul patlaga hiç benzemiyor.. ışıl ışıl..Merak ettim niye yanmıyor diye..
1- Sigorta koltuğun altındaydı galiba? sigortadan kaynaklanabilir mi diycem ama diğer lambaların hepsi çalışıyor..
Sökmeye başlamadan önce far düğmesi açıkken şöyle esaslı bir iki şamar at fara :cherry: benimkinde işe yaramıştı 15-20 gün şamarla idare ettirmiştim benim kısa farı.. :wiinkk:
2- Ampulü nasıl çıkartırız. Nasıl sökeriz.. bi yakından kontrol edeyim.. belki u fak bi temassızlık sözkonusu olabilir.. Olmadı serviste kontrolünü yaptıracağım..
ABİLERİM SALCANO İÇİN LASTİK HAVALARI NEDİR BİR YARDIMCI OLURSANIZ
Tek kişi için ön25-arka28 İki kişi için ön28-arka35
@ Salih_T :İkisidemi yanmıyor yani uzun kısa.Ön kafayı sökmek biraz alengirikliönce sağ ve soldaki parçaları sonra yine sağ ve soldaki (içte kalan)toplam 4 vidayı sök,sağ ve solda ön kafayı tutan birer tane kurşun kalem kalınlığında dik durumda parça var bir tornavidayla bu parçalara geçen yuvaları yukarı kaldır ve çıkar.