vaybe sanki ben gelme dedim gibi kabak bana patladı iyi mi..Len kaypak Sakaryalı gelemediysek insan bi arar sorar noldu başına bi halmi geldi neden gelemedin diye sonrada başkasına ikram edene kadar Kargo denen bi oluşum var verirdin oraya alırdık burdan (merak etme karşı ödemeli yapardın biz öderdik)Eylül 18 diye kesin tarihde vermedik bunuda hatırlatayım ama
Neyse gelelim neden gelmediğime aga öyle mübarek bi tarihte izne ayrılmışız ki şöyle bi aradım taradım milleti herkes işinde gücündeydi ulen dedim kendi kendime senin yokmu işin gücün var (derlenip toplanıp satılması gerek koskoca bi reno vardı) bende sarıldım işime gücüme arabayı derledim topladım sattım :cat:
Bir daha sezon sonu izne çıkarsam 2 olsun :farao: ben boşta oluyorum herkesler çalışıyor oluyor yahur:
Adem her zaman söledim gene söylüyorum senin karbüratörde sıkıntı yok aga :bounce: SIKINTI SENİN SAĞ ELİNDE ::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::
neyse sağlık olsun hem gelecem deyip hem gelmemek kaypak lık değil benim arayıp sormamam kaypak lık senin dediğin olsun nede olsa abimizsin