Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Nabersiniz Salcanocular bu aralar havalar soğudu salcoya pek binmeyip serçedesle takılsamda genede takip ediyorum sayfayı :cat: gözüm üzerinizde yani :bounce: :p

Ediyom tabe :mrgreen: tencere dibin kara seninki benden kara :) sanki sizde çok bi şey yazmışınız 28 eylülden bu güne sadece 4 sayfa ilerlemiş onuda bi solukta okudum aha şinci :cherry: takip edilmeniz zor değil yane Adem bey :wiinkk:

Ediyom tabe :mrgreen: tencere dibin kara seninki benden kara :) sanki sizde çok bi şey yazmışınız 28 eylülden bu güne sadece 4 sayfa ilerlemiş onuda bi solukta okudum aha şinci :cherry: takip edilmeniz zor değil yane Adem bey :wiinkk:

toptan hatim edip geçiyon yani. Bi soru sorcam, ahmet abi bi hafta sonra cevap verecek. :santa: ::winkwink

slm mrb arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

arkadaşlar bu bizim salcano wolfların bazılarında vites göstergesi var benim motorda yok mesela gösterge yeri gibi bi göz gibi bişey var tabloda peki o ne işe yarıyo bilen varmı

Sormam merak etme. Bayağı hiperaktifmişsin :) k.bakma arkadaş. Fikirlerin ya da bilgilerin fazla ağır geldi bana galiba :) her neyse motorun çok şanslıymış sana motorunla mutluluklar dilerim :)

slm mrb arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

arkadaşlar bu bizim salcano wolfların bazılarında vites göstergesi var benim motorda yok mesela gösterge yeri gibi bi göz gibi bişey var tabloda peki o ne işe yarıyo bilen varmı

gösterge olması lazım küçük dikdörtgen bir yer wolf olduğuna göre jianshe yazısının hemen altında olması lazım.. eğer çalışmıyorsa arıza olabilir çünkü vites göstergesi olmayan wolf görmedim.. wolf s tede var yeri biraz aşağıda benzin göstergesinin altında...

toptan hatim edip geçiyon yani. Bi soru sorcam, ahmet abi bi hafta sonra cevap verecek. :santa: ::winkwink

Sen hele sor bakalım soruyu :cherry:

slm mrb arkadaşlar

Bazı modellerde var bazı modellerde yok özellikle 2010-2011 lerde wolf s te var düz wolf te yok sanırım :wiinkk: 2012 ve 2013 lerde standart olarak hepsinde oldu sanırsam

Benim makine 2013 vites gostergesi mevcut muratcan.senin fislerinde sorun olabilir..dsi nin ordaki servise git istersen benimki illk aldigimda calismiyordu fisleri soktu takti motor kismimdan calisti

Merhaba arkadaşlar,

Gösterge yeri bende de var ama çalışmıyor.Bu arada depo üstündeki kılıfın ipleri çürüdüğünden koptu bende çıkarttım, motor gözümde bambaşka oldu.Başta güzel gibi görünsede kılıf daha kalıplı gösteriyormuş onu farkettim.Deponun sol tarafında ufak bir göçme var imiş.Bu arada dün koltuğu söktük kılıfın ipini çıkartmak için, yan kapağı takacağım diye anahtarı yamultmuşum.Bir baktım anahtar zaten incecik beli var.Pense ile düzelttim ama hemen yedeği devreye soktum bu acil duruma kalsın artık.Ama uzay kafadaki dandik far ayarlama şeklinden sonra canımı sıkan 2. şey bu ince anahtar oldu :mrgreen: Onun dışında hava soğuk diz örtümü taktım kışlıkları çıakrttık motor taş gibi maşallah.Soğukta daha iyi gittiği bir gerçek.Bayramda Aydın yolcusu var motor ile :cat:

tahsins. Son giriş 19 eylül. Her gün yazan adam 19 eylülden beri yazmıyor. Merak etmiyomusunuz? Telefon numarası varsa özelden atın. Merak ettim adamı.

ewt jianshe yazısının altında küçük kare gibi bişey var ama çalışmıyo benim motorum 2012 model ama 2013 yılında sıfır aldım nisan ayında

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

slm arkadaşlar burdamısınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar