Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar.Ahmet aga bugün 6 civarında manisaya geldi.Ben işte olduğumdan benim yanımda takıldı biraz da izzetle gezdiler.Dükkanı kapadıktan sonra geldik eve hayırlısı ile.Yarın fatihte geldikten sonra iyi bir gezi planlıyoruz.Şimdilik yazcaklarım bu kadar.Kalın sağlıcakla.

Ahmet abininde hepinize selamı var.

Merhaba arkadaşlar Salcano wolf s almayı düşünüyorum, Ankaradayım ancak ankara bayii lerini aradığımda hiçbirinin elinde bırakın s i wolf bile yoktu ve gelirsede 3 binlirayı geçiceğni söylediler fiyatının bende bu siteyi buldum ve fiyatıda evlere şenlik
http://www.ucerler.com.tr/index.php?route=product/product&path=18_27_86&product_id=261
tabi görmeden motosiklet almakta ürkütüyor insanı ne diyorsunuz bir yerlerde bulabilirmiyim salcano wolf s veya siteden alsam sıkıntı olurmu burdaki servisler bakımlarımı yaparlar mı ?

güvenerek alabilırsin. Bi çok arkadaş ordan aldı. Kimse problem yaşamadı.

Cevap için teşekkürler peki aldıktan sonra montajı vs burda yapılıcak anladığım kadarıyla servis bakımlarınıda ankaradaki salcano bayii ler yapıcak değil mi ?

Cevap için teşekkürler peki aldıktan sonra montajı vs burda yapılıcak anladığım kadarıyla servis bakımlarınıda ankaradaki salcano bayii ler yapıcak değil mi ?

Montajı orda yapılacak,Kargoya verilicek (Bedava) Geldiginde teslim alıcaksın servisi olan her yerde yaptırabilirsin zaten 500-1000 e git,ötekinleri kendin yaparsın.

Merhaba arkadaşlar Salcano wolf s almayı düşünüyorum, Ankaradayım ancak ankara bayii lerini aradığımda hiçbirinin elinde bırakın s i wolf bile yoktu ve gelirsede 3 binlirayı geçiceğni söylediler fiyatının bende bu siteyi buldum ve fiyatıda evlere şenlik
http://www.ucerler.com.tr/index.php?route=product/product&path=18_27_86&product_id=261
tabi görmeden motosiklet almakta ürkütüyor insanı ne diyorsunuz bir yerlerde bulabilirmiyim salcano wolf s veya siteden alsam sıkıntı olurmu burdaki servisler bakımlarımı yaparlar mı ?

merhabalar
4 kişi ben dahil üçerlerden aldık motorlarımızı. görmene gerek yok. aldığın motor hiçbirzaman üçerlere gitmiyor. üçerler genel merkez depodan direk şehrine yollatıyor motorunu.
bakımlarını yaptırırsın ama garantiye sokarlar mı bilmem. salcano servisleri bisikletçiden hallice çünkü.
hoş honda hariç bütün motorlarında garanti mevzuu tartışılık :)

buda benim motorumu alış hikayem fikir verebilir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/109434-saniyorum-1-adet-salcano-wolf-aldim.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

Montajı orda yapılacak,Kargoya verilicek (Bedava) Geldiginde teslim alıcaksın servisi olan her yerde yaptırabilirsin zaten 500-1000 e git,ötekinleri kendin yaparsın.

Montajı orda yapılacak,Kargoya verilicek (Bedava)
hayır çinden geldiği gibi kutusunda genel merkezden şehrindeki salcano servisine gönderiliyor motor. orda toplanıyor.

servisi olan her yerde yaptırabilirsin zaten 500-1000 e git,ötekinleri kendin yaparsın.
bu cümleni biz 3 kişi oturduk 15-20dk kafa patlattık ama anlayamadık.?

merhabalar
4 kişi ben dahil üçerlerden aldık motorlarımızı. görmene gerek yok. aldığın motor hiçbirzaman üçerlere gitmiyor. üçerler genel merkez depodan direk şehrine yollatıyor motorunu.
bakımlarını yaptırırsın ama garantiye sokarlar mı bilmem. salcano servisleri bisikletçiden hallice çünkü.
hoş honda hariç bütün motorlarında garanti mevzuu tartışılık :)

buda benim motorumu alış hikayem fikir verebilir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/109434-saniyorum-1-adet-salcano-wolf-aldim.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

Montajı orda yapılacak,Kargoya verilicek (Bedava)
hayır çinden geldiği gibi kutusunda genel merkezden şehrindeki salcano servisine gönderiliyor motor. orda toplanıyor.

servisi olan her yerde yaptırabilirsin zaten 500-1000 e git,ötekinleri kendin yaparsın.
bu cümleni biz 3 kişi oturduk 15-20dk kafa patlattık ama anlayamadık.?

Abi , simdi bu motorlar ybr falan olsun Sase + Motor kasada geliyor üstünde sen sadece gidonu amasörleri tekerleri aklına ne gelirse ustalar takıyor,Vitrine koyuyor sen arıyorsun alıcam diyorsun, İşte işlemler oluyor adam ordan anlasmalı kargoları var,Kasaya koyuyor gene aynı sekilde, Gönderiyor ordaki bayiye,Ordaki bayiden bakımlarını yaptırıp alyorsun ne var anlamıcak ?

Abi , simdi bu motorlar ybr falan olsun Sase + Motor kasada geliyor üstünde sen sadece gidonu amasörleri tekerleri aklına ne gelirse ustalar takıyor,Vitrine koyuyor sen arıyorsun alıcam diyorsun, İşte işlemler oluyor adam ordan anlasmalı kargoları var,Kasaya koyuyor gene aynı sekilde, Gönderiyor ordaki bayiye,Ordaki bayiden bakımlarını yaptırıp alyorsun ne var anlamıcak ?

üçerlerde böyle değil. vitrinde falan durmuyor. adamlar motoru görmüyor. senden parayı alıp genel merkeze mail order yapıyorlar. para hesaplarına geçtiği anda çinden gelen kutu genel merkezden direk şehrine yollanıyor. bilmediğin konularda konuşma. yanlış bilgi verip insanları yanlış yönlendirme.

servisi olan her yerde yaptırabilirsin zaten 500-1000 e git,ötekinleri kendin yaparsın

lafı da çarpıtma. biz bu cümleni anlayamadık.

arkadaşlar cc büyütmeyi düşünüyorum. Kıyaslamalar bölümünde 2013 apache, sıfır inazuma-cbr 250r almayı düşünüyorum diye bi başlık attım. Bakarsanız sevinirim. Fikirleriniz benim için önemli.

Yeni geldik sabah 12.00 den beri yollardayız, 200 km yi devirdik cok eglendik 3 motor muhtesemdi diyebilirim,En kısa zamanda motor almam lazım,

Fatih abinin kadırgaya bindim ne güzel makine öyle kıvrak kucucuk cok sevdim :)

Giderken ahmet abile gittik genelde ahmet abiyle idim :) Salco ne güzel ya ,, Cantalar ben,Ahmet abi, 200 kiloyu gecik salco var 120 kilo, Yokuslarda 3 den düşmedik,Aksam gelirken, Depoyuda fulledik Tır bile sallayamadı Cok güzel oturuyor motor yola :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Unutmussum yazmayı meric abimden özür dilerim,Onun ybr si farklı zaten 15 Dişli ile İbre Kırıyor mübarek yolda bidaha denedik,İyi kacıyor baya baya :) fatih abi dürbünle bakıyordu en sonda meric abinin farı göremedik bugun hiç :)

biliyorum ama mc olmaz baskası olur daha önce mc vardı askımızın sona ermedıgını şimdi anlıyorum adem80

ben inazuma düşünüyorum. Enjeksiyonlu. Hadi pahalı. 2 ci elde temiz cbr 250 ler var enjeksiyonlu. Onlarda accık yakıyo :)

Günaydınlar,Ahmet Agam yola cıkmıstır buyuk ihtimal 100 km basmıstır bilem :) Fatih abiyle simdi görüsücem :) Hayırlı günler

hayırlısı olsun yengeyle fılan kampa giderken ınazuma yakışır. yan çanta fılan yaptınmı. enduro tarzı bıraz cbr yakışmaz o kadar tahmınım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar