Cevap için teşekkürler peki aldıktan sonra montajı vs burda yapılıcak anladığım kadarıyla servis bakımlarınıda ankaradaki salcano bayii ler yapıcak değil mi ?
Merhaba arkadaşlar Salcano wolf s almayı düşünüyorum, Ankaradayım ancak ankara bayii lerini aradığımda hiçbirinin elinde bırakın s i wolf bile yoktu ve gelirsede 3 binlirayı geçiceğni söylediler fiyatının bende bu siteyi buldum ve fiyatıda evlere şenlik
http://www.ucerler.com.tr/index.php?route=product/product&path=18_27_86&product_id=261
tabi görmeden motosiklet almakta ürkütüyor insanı ne diyorsunuz bir yerlerde bulabilirmiyim salcano wolf s veya siteden alsam sıkıntı olurmu burdaki servisler bakımlarımı yaparlar mı ?
Montajı orda yapılacak,Kargoya verilicek (Bedava) Geldiginde teslim alıcaksın servisi olan her yerde yaptırabilirsin zaten 500-1000 e git,ötekinleri kendin yaparsın.
merhabalar
4 kişi ben dahil üçerlerden aldık motorlarımızı. görmene gerek yok. aldığın motor hiçbirzaman üçerlere gitmiyor. üçerler genel merkez depodan direk şehrine yollatıyor motorunu.
bakımlarını yaptırırsın ama garantiye sokarlar mı bilmem. salcano servisleri bisikletçiden hallice çünkü.
hoş honda hariç bütün motorlarında garanti mevzuu tartışılık
buda benim motorumu alış hikayem fikir verebilir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/109434-saniyorum-1-adet-salcano-wolf-aldim.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
Montajı orda yapılacak,Kargoya verilicek (Bedava)
hayır çinden geldiği gibi kutusunda genel merkezden şehrindeki salcano servisine gönderiliyor motor. orda toplanıyor.
servisi olan her yerde yaptırabilirsin zaten 500-1000 e git,ötekinleri kendin yaparsın.
bu cümleni biz 3 kişi oturduk 15-20dk kafa patlattık ama anlayamadık.?
Abi , simdi bu motorlar ybr falan olsun Sase + Motor kasada geliyor üstünde sen sadece gidonu amasörleri tekerleri aklına ne gelirse ustalar takıyor,Vitrine koyuyor sen arıyorsun alıcam diyorsun, İşte işlemler oluyor adam ordan anlasmalı kargoları var,Kasaya koyuyor gene aynı sekilde, Gönderiyor ordaki bayiye,Ordaki bayiden bakımlarını yaptırıp alyorsun ne var anlamıcak ?