Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

neyse yatam bari. Yarın nasip olursa yol uzun. Ahmet abi muhabbetine doyum olmaz. :)

tvyi aç bi tartışma programı bul izlerken uyursun (anlatılanlar masal gibi geliyo bana ) :p

Slm motor sevdalıları nasılsınız bakalım adem abi sana da iyi yolculuklar şimdiden tahsin abi sana da geçmiş olsun

Adem Abi hayırlı olsun R1 gitti birader şimdi ne alıyor? :mrgreen: Hayırlı yolculuklar şimdiden.Yavaş git gözünü sevim abi :rendeer:

Selam eden herkese benden de selam olsun :king:

akşam akşam nasıl başım ağrıdı yahu. Bi tane ağrı kesici atıp 2 saat uyudum. Neyse sabaha geçer inşallah :)
Akşam bodrumdan biri aradı r1 için. Birader atlayıp gitti. 13 e düşmüştük ilanda. 12.5 ğa el sıkışıp 4 bin kaporo alıp geldi. Yarın satış yapıp 2 bin daha alacak. Geri kalan 6500 ü önümüzdeki 2 aya bölüp ödeyecek. Adam dövme işi yapıyormuş. Benzin canavarından kurtulmuş oldum. Evin önü zaten motorcu dükkanı gibiydi. Bi tane yamaha r1, 2 tane titan, bi wolf, bi hero honda, bide bazen motorlu arkadaşlar gelıyor galeri gibi oluyor :) biraz temizlemek lazım. Yatan motorda yok. Hepsi faal durumda. Hepinize sevgiler.

hayırlısı olsun abi
ısınamadın zaten sen o motora

İyi akşamlar cümleten.Durulmuş başlık, Adem Abi nettiriyon?Vardın mı oralara?Bugün ofis önünde 2 kaza izledim.Bu işsiz konacık belediyesi yine iyi çalışıyor.

dalamandayım. 310 km yol yaptım buraya kadar bugün. Dağlara çıktım. Kayboldum. 50 km kadar toprak yolda çile çektım. Depoyu fulleyeli 392 km oldu. Bakalım kaç km de yedeğe düşecek? r1 için iyi dilekleriniz için teşekürler.

uzun zamandır yüksek devirde titreşim başladı motorda. çok önemsemedim.
ama şimdi düşük devirlerdede başladı titreşim.
rolantide stop etmeler var.
pazar günü motorcuya götüreceğim karakaçanı.
inşallah subap ayarıyla kurtarırız..

iyiyolculuklar adem. aman dikkat. gece sürüşte ve kamyonlara..

murat yarın akşam dönsem bodruma, gece işe giderim. Cuma akşamı veya cumartesiye. Zaten muhtemelen murat sen yükleyivercen fotoları. Açıklamayı ben alta yaparım zaten. Tahsin gece sürmüyorum. Geceleri mola :)

hayırlısı olsun abi bende ayak müşürünü 2 dk da iptal edip yokettim :mrgreen:

aslında bende o müşürü söküp ucuna gizli bir anahtar bağlamak istiyorum.
geceleri anahtarı kapatıcam. anahtar kapalıyken motor çalışmayacak.
sabahları açıcam.

müşürün bi işe yaradığı yok, bari hırsızlığa karşı güvenlik önlemi olsun :)

s.a arkadaşlar bende bugün salcano 125 wolf siparişini verdim. kısmetse pazartesi elimde olacak.inşallah doğru bir seçim yapmışımdır. tabiiki bütcem doğrultusunda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar