Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet, Tahsin saolun varolun cümlemize huzur sağlık dolu yıllar.Tahsin geçmiş olsun bende deli oluyorum bu öküzlere her trafiğe çıkışımda mutlaka 1-2 kişi sıkıştırır tehlike atlattırır Allah belalarını versin bu iki ayaklı öküzlerin, bazen şeytan diyo al sağlam bi alet çık trafiğe şıkıştıranı tehlikeye atanı indir :pl: bende scooteri marketin önünde bi otomobilin 1 metre arkasına koydum girdim markete kasada güm diye bi ses duydum çıktım öküz geri gelmiş çarpmış :pr:

Tahsin Abi geçmiş olsun.

Adem Abi hayırdır nerden esti.Bu ara zühürtüm maaşı alınca fizana bile gelirim emme Cumartesi 17:00- Pazartesi 09:00 arası :queen:

Ahmet, Tahsin saolun varolun cümlemize huzur sağlık dolu yıllar.Tahsin geçmiş olsun bende deli oluyorum bu öküzlere her trafiğe çıkışımda mutlaka 1-2 kişi sıkıştırır tehlike atlattırır Allah belalarını versin bu iki ayaklı öküzlerin, bazen şeytan diyo al sağlam bi alet çık trafiğe şıkıştıranı tehlikeye atanı indir :pl: bende scooteri marketin önünde bi otomobilin 1 metre arkasına koydum girdim markete kasada güm diye bi ses duydum çıktım öküz geri gelmiş çarpmış :pr:

Ben Kamyonun direksiyona geçince hepimizin intikamını alıyom o öküzlerden abi :queen:

Ben motoru bir an gözümün önünden ayırmıyorum vallahi.Masamdan rahat görünecek yere koyuyorum.Geçen birileri bakınıyordu, baktım kurcalamaya başladıklar hop müdahale ettim :mrgreen:

yav abdesimde vardı ama var bi terslik :) zaten adam benim dibimdeki arabadan son anda kurtarmış, ama karakaçandan kurtaramamış.
olan garibana oluyor. kim osurdu, garip osurdu derler ya :) olan bize oldu.
manet yamulmuş ama iş görüyor. şahsen kopuncaya kadar devam :)

ule Adem keçi gibi adamsın ne işin var lem dağda :) kar görmekten bıktım ben öghh geldi artıkın :pr:

buraya kışın bile kar yağmadığından kara hasretiz. :) yarın akşama gezide akşama dalaman da bı arkadaşımda kalacam. Ertesi gün gezmeye devam. Murat 2 günlük hafta içi çıkıyorum geziye. Pazar günü bigün özet geçeriz geziyi. Bakalım bi değişiklik olmazsa planlar bu yönde. Hayırlısı.

mayıs 7 de gelecek. Tek motor, hanımla gitmeyi düşünüyorum. İsteyen bana eşlik edebilir :)

nice yıllara gezgın abi...
tahsınd gecmış olsun...
murat bendekı omüşür yolda gıdderken kayboldu sıkıntı kendınden halloldu..
adem kar ıstersen buralara gel hazırana kadar kar var daha bugun yagdı buraya kar... bende pekmezle karıştırıp yıyecem

sağol murat. R1 e müşteri çıktı. Bodrumdan. Birader göstermeye gitti. Bakalım hayırlısı.

iklim olarak Ege ve Akdeniz çok daha uygun motor kullanmaya.
o bölgelerde yaşasaydım, özellikle alçak kesimlerde 4 mevsim kesintisiz kullanabileceğim bir Enduro edinir, arabayla falan uğraşmazdım.
şanslı adamlarsınız vesselam..

buraya kışın bile kar yağmadığından kara hasretiz. :) yarın akşama gezide akşama dalaman da bı arkadaşımda kalacam. Ertesi gün gezmeye devam. Murat 2 günlük hafta içi çıkıyorum geziye. Pazar günü bigün özet geçeriz geziyi. Bakalım bi değişiklik olmazsa planlar bu yönde. Hayırlısı.

Hadi hayırlı yolculuklar o zaman Adem ağa :king:

akşam akşam nasıl başım ağrıdı yahu. Bi tane ağrı kesici atıp 2 saat uyudum. Neyse sabaha geçer inşallah :)
Akşam bodrumdan biri aradı r1 için. Birader atlayıp gitti. 13 e düşmüştük ilanda. 12.5 ğa el sıkışıp 4 bin kaporo alıp geldi. Yarın satış yapıp 2 bin daha alacak. Geri kalan 6500 ü önümüzdeki 2 aya bölüp ödeyecek. Adam dövme işi yapıyormuş. Benzin canavarından kurtulmuş oldum. Evin önü zaten motorcu dükkanı gibiydi. Bi tane yamaha r1, 2 tane titan, bi wolf, bi hero honda, bide bazen motorlu arkadaşlar gelıyor galeri gibi oluyor :) biraz temizlemek lazım. Yatan motorda yok. Hepsi faal durumda. Hepinize sevgiler.

Nazar olmuşundur Adem :sunny: aman dikkat et kendine çörek otu falan bulundur yanında Titana wolfe nazar boncuğu tak bi tane :cat: hayırlı olsun R 1 gitmiş hee gööyaa ben gelcektimde senin R1 i wolfle tokatlayacaktm peeaahh :santa: :cherry:

sağol ahmet abi. Gözlerim yerinden fırlayacaktı ağrıdan. Migren var galiba bende. Yarın ağrımasa bari. Yol uzun. Ahmet abi ordan bi okuyup üfleyıversene bana? ::baaas:: benim wolfu tokatlayabilirsin abi. Benden izin. Zaten benzini kastım.
Bu akşam ön farı ve sol sinyalleri çalışmayan bi ybr tamir ettim. Yani bozulan motorlarınız ücretsiz maliyetine tamir edilir ::winkwink

Tamam Adem ağa merak etme sen cübbemi giyer okur üflerim hemen sana doğru şimdi :mrgreen:

valla ahmet abi minnettar olurum. :) iyi bi üfürükçüye ihtiyacım var :queen: benim wolfe de bi üflede düzde sabit 130 gitsin, 100 km de 2 litre yaksın :santa:

Valla o dediğini kendi wolfümde bile başaramadım üfürük müfürük vız geliyo tırıs gidiyo arkadaş ne kaa ekmek o kaa köfte diyo wolf :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar