Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mondi nin torkuyla volf un torku birmi? 124 cc nerde, 163 cc nerde,O kadar olsun. Zaten fatih zorlamazdı motorunu. Fatihinde gitmediği yer kalmamış yav? :)

fatıh gezgın adam şu an nerde askerlık y apıyor unutuum senın bılgın vardır
senın wolf çok şehırler gezdı adem 30000 km yapmak kolaymı yoksa:)

ahmet abinin orda, kütahyada. Çok km yapmış ama motor daha saat gibi maşallah. İyide açılmış.

vay arkadaş mübarek ne yağdı bee :)
donuma kadar ıslandım eve gelirken.
bide su birikintisinden hızlı geçince , karakaçan bi müddet tekliyor. bugün paso tekleyerek gittim.
sıçrayan su biyerlere giriyor sanki. suya girdikten sonra 1-2 dakika tekliyor. sonra düzeliyor. anlayamadım :-[

vay arkadaş mübarek ne yağdı bee :)
donuma kadar ıslandım eve gelirken.
bide su birikintisinden hızlı geçince , karakaçan bi müddet tekliyor. bugün paso tekleyerek gittim.
sıçrayan su biyerlere giriyor sanki. suya girdikten sonra 1-2 dakika tekliyor. sonra düzeliyor. anlayamadım :-[
Tahsin abi karbüratörün oradan bir boru çıkar motorun ön tarafa dogru gider.havala almasını sağlıyor.Onu çek hava filtresi ile koltuk arasına sok.Sorunun çözülür ;)

Düşersin abi;) birikintilerden yavaş geç.hele orjinal ön lastiği kullanıyorsan şansını hiç zorlama:pl:

ben denizden yürüdüm. Yarım metre sudan. Hiç teklemedı. Ama ahmet abininki olsaydı, bırakın teklemeyi, stop ederdi :queen: deermişim :santa:

yok canım şambrelli lastiğe güvenip yolamı çıkarım meriç. daha aldığımda arka tubeless irc yaptırdım. bi hafta sonuda önü tubeless irc yaptırdım.
irc lar fena değil. hayvani fren basmalarıma rağmen desenleri ilk günkü gibi. sağlam ama kayıyor sanki.
patlatmazsam bu lastikle 45.000km yaparım.
zaten 45.000km yapsam motorun plakasını hurdaya çıkarıp , motoruda yedeğe ayırırım :)

yok canım şambrelli lastiğe güvenip yolamı çıkarım meriç. daha aldığımda arka tubeless irc yaptırdım. bi hafta sonuda önü tubeless irc yaptırdım.
irc lar fena değil. hayvani fren basmalarıma rağmen desenleri ilk günkü gibi. sağlam ama kayıyor sanki.
patlatmazsam bu lastikle 45.000km yaparım.
zaten 45.000km yapsam motorun plakasını hurdaya çıkarıp , motoruda yedeğe ayırırım :)

Tahsin abi asıl tublesse güvenme.Bizim jantlar tubless jantı değil.Yanlış bir uygulama.Heleki ırc lastikle tublesse çevirdiysen daha riskli bir durum.Bakma bizde çevirdik ama geri içlastikliye döneceğim ben.Yazdık çizdik ama kimsenin dikkate almadığı belli.45000 bizim motor için çok fazla bir km değil.o kmlerde hurdaya ayrılmaz motor.

benm önlastik tubeless değil...sadece arka tubeles... ön tekerin tubeless olmasını sakıncalı buluyorum ben...ani manevrada yanak atabilir Allah korusun

O yüzden gerek yok macera aramaya ;) yada atma riskini göz önünde bulundurcan fazla zorlamıcan.

Gerçekten varmı wolf 150 '?

Dostum Jianshenin 150 lik motoru.İnceleme fırsatımız olmadı bilgimiz yok.Salcano wolf 150 ismiyle ithal etmiş motoru.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Kendi sitesinden alıntı resimler.

fuara haftasonu davetiyesi bulabilirsem, kesin giderim salco a.ş. standına..
150cc wolfu bende çok merak ediyorum. resmini atarım buraya..
ha bide hgs alacaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar