Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşım hayatta olmaz. Neden? Benim yüzùmden kimsenin zarar görmesini istemem. Ya kaza yaparsan? Ben kaldıramam. Fatih le beraber gazladık ama ben onu tarttım. O kadar sürücülüğüne karşın bi sürü hatasını gördüm yolda. Yani bişey demedim ama benim karakterim gel kapışalım değil. Nice yarışlara çağrıldım, bi tanesine gitmedim. Ben yarışçımıyım yahu? Tamam yol güzeldir, gaza abanılır, geçersin veya geçilirsin. Ben yanımdaki sürücüyü tartmadan gaza abanmam. Tecrübeliyim o konuda.

parası önemli deyil.. sadece toplamak niyetlendim.. ama olmadı kucuktum daha 14 yoktum bile belkide.

nerde para :D bulamadık..

arabadan sonra zevk için toplamak istiyorum.

alak deyil köyde depoda yatıyor dayımın özel plaka ruhsatı bile var.. fakat heryeri bitik pas içinde yeşil renkte 103 yuvarlak far.. ben gösterdim 500 tl yarım olur dediler.. su arabayı toparlayam yaza istiyorum.. senin gibi işten anlayan biri lazım.. fakat köyde olmaz o iş depo lazım benim arabaya atar getiririz.

ney olurmuş anlamadım?

bana dayanır. Çünkù çok basmıyom. Tın tın sürüyom. 60 km den yukarı çıkmam. :santa:

Adem bu şarkıda sana gelsin :queen: http://www.pesniya.com/ibrahim-tatlises/tabi-tabi-video-klip-izle_861311565.html

mondi nin torkuyla volf un torku birmi? 124 cc nerde, 163 cc nerde,O kadar olsun. Zaten fatih zorlamazdı motorunu. Fatihinde gitmediği yer kalmamış yav? :)

Evet valla haklısınız google a 67 mobilet yazıyosun senin salcanoyla bizim Fatih çıkıyor :queen:

fatıh gezgın adam şu an nerde askerlık y apıyor unutuum senın bılgın vardır
senın wolf çok şehırler gezdı adem 30000 km yapmak kolaymı yoksa:)

Fatihin acemi birliği Eskişehirdi usta birliği ise Eskişehirin beldesi Yunus Emre jandarma karakolu 0222 647 51 59 telefonu arayabilirsiniz. :cat:

ben denizden yürüdüm. Yarım metre sudan. Hiç teklemedı. Ama ahmet abininki olsaydı, bırakın teklemeyi, stop ederdi :queen: deermişim :santa:

Bana belge ile gel Adem ağaaaaa :p

39364541514814381172010.jpg

39175541514811181099790.jpg

28230341514818381271096.jpg

arkadaşım hayatta olmaz. Neden? Benim yüzùmden kimsenin zarar görmesini istemem. Ya kaza yaparsan? Ben kaldıramam. Fatih le beraber gazladık ama ben onu tarttım. O kadar sürücülüğüne karşın bi sürü hatasını gördüm yolda. Yani bişey demedim ama benim karakterim gel kapışalım değil. Nice yarışlara çağrıldım, bi tanesine gitmedim. Ben yarışçımıyım yahu? Tamam yol güzeldir, gaza abanılır, geçersin veya geçilirsin. Ben yanımdaki sürücüyü tartmadan gaza abanmam. Tecrübeliyim o konuda.

Bak bak bak vayy bee :sunny: ne erdemler varmış sende be Adem ağa :cat: bilinçli apeçi Adem ve motoru tokatçı :flower:

F54

adem bu fatih ben miyim leynnnn?
hatasız kul olmaz hatam la geç beni ademmmmmm:queen:

evet sensin fatih. :)450 km lik gezide en az 5 araba sağladın. Gerisini yazmıcam :queen: ahmet ağa senin motor resmen yüzüyo yav. Yüzmesini senmi öğrettin? :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar