alak deyil köyde depoda yatıyor dayımın özel plaka ruhsatı bile var.. fakat heryeri bitik pas içinde yeşil renkte 103 yuvarlak far.. ben gösterdim 500 tl yarım olur dediler.. su arabayı toparlayam yaza istiyorum.. senin gibi işten anlayan biri lazım.. fakat köyde olmaz o iş depo lazım benim arabaya atar getiririz.
ney olurmuş anlamadım?
usta 500 e toplarımda gene bozulur dedi.. herseyi paslı yani..
100 luk bı cup la baslaman daha uygun olacak bence dadlu
200-300 e mal olur boya dahil.
bana dayanır. Çünkù çok basmıyom. Tın tın sürüyom. 60 km den yukarı çıkmam. :santa:
mondi nin torkuyla volf un torku birmi? 124 cc nerde, 163 cc nerde,O kadar olsun. Zaten fatih zorlamazdı motorunu. Fatihinde gitmediği yer kalmamış yav?![]()
fatıh gezgın adam şu an nerde askerlık y apıyor unutuum senın bılgın vardır
senın wolf çok şehırler gezdı adem 30000 km yapmak kolaymı yoksa![]()
ben denizden yürüdüm. Yarım metre sudan. Hiç teklemedı. Ama ahmet abininki olsaydı, bırakın teklemeyi, stop ederdi :queen: deermişim :santa:
arkadaşım hayatta olmaz. Neden? Benim yüzùmden kimsenin zarar görmesini istemem. Ya kaza yaparsan? Ben kaldıramam. Fatih le beraber gazladık ama ben onu tarttım. O kadar sürücülüğüne karşın bi sürü hatasını gördüm yolda. Yani bişey demedim ama benim karakterim gel kapışalım değil. Nice yarışlara çağrıldım, bi tanesine gitmedim. Ben yarışçımıyım yahu? Tamam yol güzeldir, gaza abanılır, geçersin veya geçilirsin. Ben yanımdaki sürücüyü tartmadan gaza abanmam. Tecrübeliyim o konuda.