Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://img28.imageshack.us/img28/344/15012013.jpg

Bahsettiğin yağ bundan mı abi ? Bundansa ucuz süpermarketlerden kolaylıkla teğmin edilebilinecek bir yağ olarak biliriz :) :)

Bir ara yola çıkarken rasgele almıştım.Duruyor öyle gereksiz diye ayırdığım eşyalar içinde.Aslında salcano kitapçığında 15-40 tağ tavsiye ediyorlar oda üretimden kalktı.20-40 kalın gelirmi acaba?

meriç aynen o yağdan. Tıpkısının aynısı :) ondan aldım bitane.
Tahsin actevo motoru kasıyor. Bu actevo deell.

bende zaten öylesine aldım. Motorun yağı yeni. Artı 1 litre p.o. 15w40 yağım var. Bide bunu aldım. Bunlarla yazı çıkartırım herhalde. :)

petrol ofisi 15w40 araba yağı olabilir. Sanırsam araba yağı. Şimdi içinde ondan var. İyi kaçıyo. Farketmez yağ olsun çamurdan olsun. :)

benım motoru 10 bın bakıma goturunce koydular o yagdan actevo 20-40.tahsınınde dedıgı gıbı sanzuman super şık şık gecısler harıka.motoru kasıyormu bılmıorum ama sanzuman harıka.ben bu yagmur camurda arazıye ordek avına gıdıyorum.dun gece ıstasyonda malak gıbı olan motorumu bır guzel yıkadım resman camur deryası olmus motor.bı su tutup 1tl ayılan kopuk makınasında bırde kopuk tuttum enson gusul abdestıyle tamamladık namaz kılar vazıyete getırdık benım salcoyu.

kullanmıyorum ama 3-4 güne bir çalıştırıyorum 5 dk kadar :) Pas yapmaz gıcır gıcır hala :pl:

merıc ben yaz kıs o karlı gunlerde bıle gunde enaz yaptıgım 10-12 km.ve bu km yı mec buren yapıyorum.5 gıdıs 5 gelıs

ben dağda taşta çamurda hertürlü şartlarda biniyorum. Paslanırsa paslansın. Napak? Paslanmasın diye binmeyelimmi meriç gibi :santa: :) :) :)

Bin adem abi bakma sen bana :) Motoru koycak yer yok bahçeye çıkarmak için evin içinden geçiriyorum oda çok uğraştırıyor kapıdan sığmıyor koruma demiri.Sağa sola kaydırarak geçiriyorum.Dışarıda bırakmak sakat benim b.ktan cupla bile uğraşmışlardı bunu hiç affetmezler.

alpet rider 20w40 motosiklet yağını nasıl bilirsiniz?
Kargadan başka kuş Castrol power 1 racing 10/50 den başka yağ tanımam aga :p alpet malpet rider mider actevo mactevo bilmem :)

forumdan kaytarıyo. Hiç yakışıyomu kocaman ahmet agaya? :santa: :queen:

Ben her daim burdayım Adem yatıyom öyle çamurda :p

Bu gün tam 13 km dolaştım bende karakızımla :) öğlen üzeri havayı güneşli gördüm çıkardım akşam ezanı sıraları eve gelirken dondum yalnız resmen :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar