Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

aaa meriç hiç öyle denirmi? Koskoca reno 12 farı :sunny: canavar gibi aydınlatıyo valla.

Adem abi fatih bir ara iyi aydınlatmıyor diye yuvarlak farın içine orjinal farın yansıtıcısını koymaya çalışmıştı ama becerememişti :) Sonra 55w ampul taktı gene orjinal far kadar iyi aydınlatmadığını söylüyordu :) Yanına gelince karşılaştırırız

Meriç inş. bu sezon Adem ve sen le beraber geziye çıkarızda gece vakti önüne alırsın Ademi verirsin zenonu gözüne gözüne aklı başına gelir o zaman :cherry:

O zaman görür projeksiyon nasıl oluyormuş :pl:

alırımmmm anahtarınııııı peluşşş :queen:

(yanlış anlama ev için söyledim hani alıpta kiraya verecem dediğini ) :queen::queen:

ben 10900 km de depoyu fulledım.11025 kmde sımdı.bakalım bu yakıt olcumum de ne cıkacak
Şuanda full çizgisine yakın olmalı gösterge abi.Bu ara çanta işini soracaktın ne oldu bizim iş

alırımmmm anahtarınııııı peluşşş :queen:

(yanlış anlama ev için söyledim hani alıpta kiraya verecem dediğini ) :queen::queen:

Bırak ahmet abi alıp napcan hurdanın anahtarı.Oda orjinal değil zaten :) :) Benim dükkanda kullandığım cg100 ün anahtarı gibi

merıc gorusemedım.atladım sanma aklımda.1-2 gun tapu da ıslerım var.kosturmaca bıtsın senın ısı oldu bıl.

abım benım once dıkkat sonra dıkkat benım ılkem bu.allahın ıznıyle olmaz bısey.subat tatılıne bol ordek etlı ggııcemızı unutma abi.

ahmet abi yapma etme, bak satarım gene motoru :pl: geçme beniii :)
Fenamı olur inazuma alırsın o zaman sayemde :queen:

---------- Post added at 01:50 ---------- Previous post was at 01:48 ----------

abım benım once dıkkat sonra dıkkat benım ılkem bu.allahın ıznıyle olmaz bısey.subat tatılıne bol ordek etlı ggııcemızı unutma abi.
İnş. hadi bakalım nasip olurda geliriz inş.:rendeer:

sonra bensiz napçeksiniz ahmet abi? Bensiz bu sayfanın tadı olurmu? Bak etme eyleme, geçme beni. :cat:

tamam çok teşekür ederim ahmet abi :rendeer: sen olmasan ne yapardım bilmem. :santa:

15012013.jpg

Bahsettiğin yağ bundan mı abi ? Bundansa ucuz süpermarketlerden kolaylıkla teğmin edilebilinecek bir yağ olarak biliriz :) :)

Bir ara yola çıkarken rasgele almıştım.Duruyor öyle gereksiz diye ayırdığım eşyalar içinde.Aslında salcano kitapçığında 15-40 tağ tavsiye ediyorlar oda üretimden kalktı.20-40 kalın gelirmi acaba?

20-40 actevo gibi bir yağ sanırım.
actevo şanzımana iyi gelsede motor pek hoşlanmadı. genede iş görür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar