tahsins; ahmet abiye katılıyorum . castrol 10-50 en iyisi. fakat 25 tl :) 2500 km de değişsen yağı 10.000km de 100 tl yağ parası çıkar. arabadan bile fazla.. benim depoyu cuma fullemiştim. bugüne kadar 200km yapmışım. depo yarıya düştü. fazla yaktı başka motorcuya gittim. getir dedi. subap ayarı ve hava ayarı yapalım dedi. yarın sabah gideceğim bakalım bu motorcuya.[/QUOTE' Alıntı:Neden 2500 de değiştireceksinki Tahsincim Castrol koyduktan sonra :silent: Kullanma kılavuzunda 4000 km de bir yağ değişimi tavsiye ediyor (muş) kaldıki ben 6000 km de değiştirdim (o sıcaklarda üstelik hatunla beni Alanyaya götürdü getirdi maximum performans ta kullanıldı yani) neredeyse dün konulmuş gibi çıktı içindeki yağ kesinlikle gram eksilmeden hemde :cat: yani castrol koysan 5000 de bir değiştirsen 10.000 kmde 50 TL yapar kaldıki 10.000 km yi yapana kadar kim öleee kim kalaa :rendeer:
Birde kış şartlarındayız malum kışın araçların yakıtları bi miktar artabilir yakıt çoğaldı diye motoru kurcalatma derim sebepsiz yere :bounce:

Arkadaşlar keyifler nasıl ?