ben 10900 km de depoyu fulledım.11025 kmde sımdı.bakalım bu yakıt olcumum de ne cıkacak
aaa meriç hiç öyle denirmi? Koskoca reno 12 farı :sunny: canavar gibi aydınlatıyo valla.
Meriç inş. bu sezon Adem ve sen le beraber geziye çıkarızda gece vakti önüne alırsın Ademi verirsin zenonu gözüne gözüne aklı başına gelir o zaman :cherry:
Şuanda full çizgisine yakın olmalı gösterge abi.Bu ara çanta işini soracaktın ne oldu bizim işben 10900 km de depoyu fulledım.11025 kmde sımdı.bakalım bu yakıt olcumum de ne cıkacak
alırımmmm anahtarınııııı peluşşş :queen:
(yanlış anlama ev için söyledim hani alıpta kiraya verecem dediğini ) :queen::queen:
Dur hele bi geleyim yanına bi tokatla!!!!!! benide o zaman gene böyle kükreyebilcenmi bakam :cherry: gene böyle geri vites yaparsın eh işte benim motorda idare eder dersineh işte benim farlar idare eder :santa: :sunny: :queen:
ben 10900 km de depoyu fulledım.11025 kmde sımdı.bakalım bu yakıt olcumum de ne cıkacak
Fenamı olur inazuma alırsın o zaman sayemde :queen:ahmet abi yapma etme, bak satarım gene motorul: geçme beniii
![]()
İnş. hadi bakalım nasip olurda geliriz inş.:rendeer:abım benım once dıkkat sonra dıkkat benım ılkem bu.allahın ıznıyle olmaz bısey.subat tatılıne bol ordek etlı ggııcemızı unutma abi.