Lastikler orjinal.Hortumu oradan çıkarın dememin sebebi firen hortumu orada ayaklıga alınca geriliyor indiriyorsun katlanıyor bir süre sonra çatlamaya sebep olur diye bir önlem sadece
Bende ybr lerde orjinalinden (fabrikasyon üzerine takılı) hiç oringli zincir görmedim he sonradan takılırsa o ayrı :mrgreen: ayrıca en kısasından benim Salcanom 20000 de zinciri oringsiz ve hala şıkır şıkır çöpe atılacak cinsten değil yani hani dünkü bebe olsan oringli zincir ne onu biliyomusun dicemde baya kelli felli motorcusun birader :rendeer:ahmet abi zincir o ringli olmasa inan salcano gibi 20000 km de çöpe giderdi ben 20000 km de hiç çöpe giden ybr zinciri görmedim:cat:
Evet hatta benim aydınlatmamın yetersiz olduğu durumlarda (kaskın vizörü kapalı iken bazen görüş düşüyordu) rica ediyordum arkaya geçip bana bile yardımcı oluyordu Mericin zenon :cat:Xenon takılı bir motora bin anlarsın neden taktığımızı abi![]()
Özellikle gece sürüşlerinde çok iyi oluyor.orjinal far 1 birim aydınlatıyorsa xenon 5 birim aydınlatıyor gibi düşün.Şöyle bir örnekte vereyim sana.Siyah vizör kullanıyorum genelde.Uzun yol ve gece sürüşleri için yanımda şeffaf vizörde taşıyorum.Ben ahmet abi fatih erdek'e gittiğimizde almayı unutmuşum.Gece 6 saat kadar sürüşümüz oldu siyah vizörle karanlıkta herhangi bir zorluk çekmeden sürebildim.Yeterince açıklayıcı oldumu
AHMET ABİ VARMI ASkerden bı hayır haber.teslım oldugundan berımses soluk cıkmıyo efeden