Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

teknolojinin gözünü seveyim. Otobüsten yazıyorum. Şarjım çok gitmesin diye arada bir girecem. Yol mt ye girmeme engel değil. İstikamet izmir :)

Adem abi sende telefonda girmem bugün yarın yazarım artık diyordun sanırım duramadın yazmadan :) :)

IMG_0346.JPG

dun yaylaya gıtmeye calıştım ama kar yolumu kestı geri döndum salcodan bır kac kare manzara
IMG_0220.JPG

IMG_0223.JPG

IMG_0224.JPG

IMG_0225.JPG

IMG_0226.JPG

IMG_0337.JPG

IMG_0338.JPG

IMG_0339.JPG

IMG_0340.JPG

IMG_0341.JPG

IMG_0342.JPG

IMG_0344.JPG

IMG_0345.JPG

vallahi dayanamıyom girmeden:) keşke motorla gitseydim diyom hava güzel yaz falan olsaydı :)

Ramazan abi iyi gezmişsin hava soğuk falan dememişsin tebrik ederim.Resimlerde dikkatimi çekti işaretledim.Ön fren hortumunu sabitleyen yerden çıkar boşta sallansın.Daha uzun süre kullanırsın.Ben aldığım gün çıkarmıştım sizede tavsiye ediyorum
img0337fh.jpg

hortummu patlıyo meriç ?
ramazan resimler sanatsal çalışma gibi olmuş. lastikler ne marka ? arazi lastiği gibi..

Lastikler orjinal.Hortumu oradan çıkarın dememin sebebi firen hortumu orada ayaklıga alınca geriliyor indiriyorsun katlanıyor bir süre sonra çatlamaya sebep olur diye bir önlem sadece

Lastikler orjinal.Hortumu oradan çıkarın dememin sebebi firen hortumu orada ayaklıga alınca geriliyor indiriyorsun katlanıyor bir süre sonra çatlamaya sebep olur diye bir önlem sadece

dogru diyosun...ama hortumu kıskaçdan aşagı veya biraz yukarı çıkarıp ayarlayınca sorun olmuyo ...

Şöyle örneklendireyim.Motoru ayaklıktan indirince amasörler 3 cm kadar iniyor üstüne 2 cm daha inse 5 cm fark var arada.Motorun üstünde iken ayarladın diyelim Motoru orta ayaklıga kaldırınca veya üstünden inince hortumu gerdirecek.Tam tersini düşün ayaklıkta ayarladın üstüne bidin 5 cm daha indi bu seferde bükülecek firen hortumun.Onu çıkar dememdeki amaç gerilmesini ve bükülmesini engellemek.Oradaki bağlantıyı çıkarınca hortum serbest oluyor.Daha uzun süre kullanmak istiyorsanız çıkarmanızda fayda var.

Abi yok ya.. turkuno.com a üyeyim oradan buraya üye olan üye cok motorcu hepsi :D

abi arabaya biraz birseyler düşünüom yaza dogru bana yardım edermisin :) hoparlör falan takıcam beraber takalım anlarmısın

Ah tamam abi :) amma ehliyetsizim :) ona göre ..

gecen araba calısmadı akü bitmiş :D cuma calıstı cumartesi calısmadı :) pazar ögrenicem ya.. istemiyor sanırım.. vurdurmaya karsıyım cok zararlı takviyele calıstı :)

Gölete cıktım bugun istersen koyayım 2-3 foto :)

Burası manisanın neresinde kalıyor.Şu uncubözköyün oradan yukarı çıkınca olan yermi burası?

Abi yeni adliyeyin oralarda.. yukarı cıkıon işte gölet var cay bahcesi var.. oralar yani yakınları..

ahmet abi zincir o ringli olmasa inan salcano gibi 20000 km de çöpe giderdi ben 20000 km de hiç çöpe giden ybr zinciri görmedim:cat:
Bende ybr lerde orjinalinden (fabrikasyon üzerine takılı) hiç oringli zincir görmedim he sonradan takılırsa o ayrı :mrgreen: ayrıca en kısasından benim Salcanom 20000 de zinciri oringsiz ve hala şıkır şıkır çöpe atılacak cinsten değil yani hani dünkü bebe olsan oringli zincir ne onu biliyomusun dicemde baya kelli felli motorcusun birader :rendeer:

Xenon takılı bir motora bin anlarsın neden taktığımızı abi :) :) Özellikle gece sürüşlerinde çok iyi oluyor.orjinal far 1 birim aydınlatıyorsa xenon 5 birim aydınlatıyor gibi düşün.Şöyle bir örnekte vereyim sana.Siyah vizör kullanıyorum genelde.Uzun yol ve gece sürüşleri için yanımda şeffaf vizörde taşıyorum.Ben ahmet abi fatih erdek'e gittiğimizde almayı unutmuşum.Gece 6 saat kadar sürüşümüz oldu siyah vizörle karanlıkta herhangi bir zorluk çekmeden sürebildim.Yeterince açıklayıcı oldumu
Evet hatta benim aydınlatmamın yetersiz olduğu durumlarda (kaskın vizörü kapalı iken bazen görüş düşüyordu) rica ediyordum arkaya geçip bana bile yardımcı oluyordu Mericin zenon :cat:

AHMET ABİ VARMI ASkerden bı hayır haber.teslım oldugundan berımses soluk cıkmıyo efeden

Bu gün gittik ziyaretine yengenizede ıspanaklı börek yaptırdım oradaki diğer askerler komutanları ile hep beraber yedik :cat: çok iyi Fatih hepinize çok çok selamı var rahatı yerindeymiş fotolarıda var ama yarın paylaşırım işyerindeki pc den :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar