Seninle tek konuda kapışırım Adem yaptığın hız ile değil yaptığın km(mesafe ile) mesela ben bu sezon 8.000 km yol yaptım ya sen :silent:
rodajın tamamlanmadan böyle işler yapmasan iyi olurdu ama olan olmuşyine sen bilirsin tabi motor senin
Birisi yol mu dediHazır ol abi yaza 3000 km ve 10-15 gün bir gezi planım var.Konaklama çadırda yemek işinide kendimiz yapacaz
![]()
![]()
Takıl bana o zaman.
uğur ben gölcükteki salco satıcısı ve benim motora fiyat sordum. ikiside 3050tl fiyat verdi.
ama üçerler gibi bazı satıcılar aynı motoru 450tl daha ucuza satabiliyolar.
tutturabilesiye yani.
wolfun fiyatı mayıs haziran gibi 3500tl leri bulur.
aha buraya yazıyorum
meriç ben askerden geldikten sonra durumu ayralarsam işe girmeden gidebiliriz istediğin yere sıkıntı yok ben varım![]()
NE TARAFLARA gıdeceksınız yaza ... yakın çevreyse bu ralara gelın gecın bakalım...
NE TARAFLARA gıdeceksınız yaza ... yakın çevreyse bu ralara gelın gecın bakalım...
Fatih. Paket yola çıktı haberin olsun ama kargo parası biraz çok gelince görürsün
iyi akşamlar arkadaşlar. Fatih aradı bugün. Fat280. Abi senin motoru satamıyorum dedi :sunny: ruhsatta sorun var dedi. :santa: ne var nesi var derken ben trafiğe gidip halledem falan filan yüreğim ağzıma geldi. En sonunda halloldu bi türlü. Sorun çözüldü. Yani satamasaydı mağdur olmasın diye geri ben almayı bile düşünmüştüm. Halletti galiba işini.
sorun neymış ADEM80 96 dan bu yana bandrol yatırmadınmı yoksa