Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

fatih Allahın günü çok. Sorunda giderildi. Yarın verirsin üstüne. Ama bugun hakıkaten baya bi tırstım sen sorun çıktı ruhsatta abi deyince :)

Hayırlısı ile şu titan bir gitse kurtulsak artık.Valla ben gerildim abi satıldı satılmadı.Satış verildimi verilmedi mi diye düşünmekten:) :) Hergün kankamla konuşuyoz bu durumu.

adamın ruhunda var. Elleşme. Motor hastalıktır. Kanser gibi. Çaresi yoktur.

fatih Allahın günü çok. Sorunda giderildi. Yarın verirsin üstüne. Ama bugun hakıkaten baya bi tırstım sen sorun çıktı ruhsatta abi deyince :)

abi ne bilem bende şoka girdim bıdrumda o kadarda dedik notere satışında sorun var mı yok mu deye bakın diye

hehe yarın fatih satar artıkın bu motoru :)

hayırlısı ile satarım inş. abi sana satışın ve sigorta poliçesinin faksını çekem git sigortadan geri kalan parannı al abi 10-15 tl yakıt parası yaparsın

yok fatihim gerek yok. 10-15 tl için o kadar koşuşturamam. Sen motoru ver arkadaşın üstüne yeter.

yok fatihim gerek yok. 10-15 tl için o kadar koşuşturamam. Sen motoru ver arkadaşın üstüne yeter.

o derece yani bi kurtulamda gerısı muhım degıl ... dıyorsun bende bır ara kaydı vermek ıcın bayakı ugraştım heran başına bela olabılır fat280 yarın ne yap et bu işi hallet:) ademde , meriçte rahat etsik:))9

F54

abicim sadece siperlik olsa zarar ederdin ama iç lastik port bagaj la işi yırtarsın

Kanka hayırlı olsun anlaşıldığı kadarı ile kol gibi kargo ücreti çıktı şansına :) Ucuz yollu halledeyim derken zararlı çıktın gene.

Birisi yol mu dedi :) Hazır ol abi yaza 3000 km ve 10-15 gün bir gezi planım var.Konaklama çadırda yemek işinide kendimiz yapacaz :) :)

Takıl bana o zaman.
Her türlü bende varım ama yeterki zaman uysun Meriç :cat:

Rota hazır aslında benim Kütahya- İğne ada-İğne ada- Artvin (Hopa,Sarp sınır kapısı)-Artvin (Hopa,Sarp sınır kapısı)-(Erzurum,Sivas,Ankara üzerinden) Kütahya toplamda 3673 km 1 temmuz-10 temmuz arası 10 gün sürecek bi planım var yani :king:

Abi tek yer değil benim hedef.Yol üzerinde gezilebilcek yerleri gezip öyle devam etmeyi düşünüyorum.En basitinden diyelim denizliden geçecez pamukkaleye bir saparız.Fatih dönerse o tarihe hep beraber gideriz abi yada ayarlarız tarihi ona göre kaçarız hep beraber.

Aynen bende öyle diyorum zaten Meriç bu bahsettiğim rota bir baştan bir başa Karadeniz zaten :bounce:

tamam abi anlaştık o zaman :) :) çanta işini çözmek lazım bu sürede :) Tsubasadan haber yok kaç gündür.

Salihliden bir arkadaşımın atölyesi var.Hertürlü imkan var atölyede.Bu işi çözemezsek arkadaş beraber yapalım diyor.Eskisehirde univ. okuyor 20 ocakta yarıyıl tatiline gelecekmiş.Hani Tsubasadan o zamana kadar haber çıkmazsa alümiyumdan yapacam arkadaşla.300 den daha uygun bir fiyata imal edebilirm

o kadar çantayla paramı taşıyacaksınız? :queen:
hayırlı sabahlar, günaydın millet.

amin amin. Ahmet abiye paraları taşımak için o kadar çantaya gerek yok. Ben bi tır tutar gelirim. :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar