abi o far sana yetmesse hiç bir far yetmez reno farı o en iyi aydınlatan far oymuş eski yuvarlak taksilerde![]()
yetmezse kafa grenajlı far ile takas ederiz abi.
abi o far sana yetmesse hiç bir far yetmez reno farı o en iyi aydınlatan far oymuş eski yuvarlak taksilerde![]()
reno farımı uydurdun? Bende diyom bunun camı bi garip :sunny: nasıl uydurdun onu oraya len? Vizeden geçtiyse sorun yoktur zaten :cat:
![]()
Fatih her türlü ucuz yollu çözüm bulur abi.Korkulur bundan
fatih irfan abinin yeni çırağı olsun :cat:
:queen: :queen::queen::queen::queen::queen: Tahsin sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün (gece gece sesli güldüm valla) :queen:herhalde benim motorda anormallik var. gaz ayarı açık sanırım.
mesela gaza dokunuyorum. köklemişçesine atıyor motor kendini. kilo fazla olduğundan yük arkaya binince ön teker havalanıyor.
yada 1. vites u dönüşü yaparken gaza dokununca anormal yüklenip beni atıyor üstünden.
o yüzden u dönüşlerini yarım debriyaj yapıyorum.
ben motor toplanmadan servise "abi motor devamlı 150kg taşıyacak oona göre ayar yap" demistim. ustada harbi ayarlamış. harbi ayarlamış.
wolf dün ilk ciddi sınavını verdi. gece 50 km ile giderken önüme dev hız tümseklerinden çıktı. dedim "euzubesmeleyi çek. şimdi vatan toprağını öpecen..". ama 2 metre kadar uçup gene yere indim. hiçbişey olmadı.
birde yuvacığın tepelerine çıktım dün. malum köy yeri polis molis olmaz dedim. neyse en tepede bir çiş molası verdim. (malum dağın başı buz gibi. ayaklar üşüdü) neyse yaparken çişimi mavi bir araba durdu. ulan yoksa dedim. kafayı bir çevirdim. abov jandarma..!
tabi öyle dolmuşum durduramıyom çişi. bir yandanda arabadan inen uzman çavuş bana doğru koşuyor.. lanet çiş durmuyor arkadaş. düşünüyorum bide bi yandan "lan izinsiz balık avlayan köylüye 240tl yazan jandarma, ehliyeti ruhsatı plakası kaskı olmayan bunlada kalmayıp bide yol kenarına işeyen bana nasıl bir ceza yazabilir". tabi bu arada çiş kontrolden çıktı. neyse uzman geldi yanıma. ve sordu sorusunu. "pardon, anadolu lisesi nerede.?".
"allah belanı vermeye uzman". 30 yaşında adamı üstüne işettin lan. neyseki eve gidinceye kadar rüzgardan üstüm kurudu. ama tabi sağlam bi koku var üstümde. eve gelincede hatun görmeden üstümü başımı makinaya atıp çalıştırdım.
buda böyle bir anımdır.
Tokatçı Adem sende güldürdün beni :queen: Allah senide güldürsün inş. Hepinizi güldürsün inş. :rendeer:f54 fatihe sorun beni. Beraber 450 km yol yaptık. Adam diyo ben ömrümde motorumu bu kadar sıkıştırmamıştım dıyor. Ama ben hep öyle kullanıyorum.:santa: yanlız titanı öyle zorluyorum. Salco ya daha gerçek yüzümü göstermedim.l: yanlız şu ahmet abiyi tokatlamazsam içimde kalacak. :queen:
Allah Allah bu aralar jandarmalar takmış biz Salcanoculara anlaşılanher zaman oğlum bak git demeleri dileğiyle eyi geceler :rendeer: