Dün Ankara'da yağmura yakalandım. Donuma kadar ıslandım. Yds çizmeler bu sınavdan geçer not aldı. Ayaklarım kupkuru idi. Mont yine iyi ama 45 dk nın sonunda ıslaklığı yavaş yavaş içeri almaya başlamıştı.. ve kısa olması da korunmayı olumsuz etkiliyor.. yağmurda dizliklerin bile faydası oldu.. pantolonun diz kısımları kuru kalmıştı sadece..
Bi ara yağmur ve trafik azalır mi diye köprü altında beklerken.. bir motosikletli arkadaş sıkıntı var mı diye yanıma bile geldi. Baktım kaçış yok ıslanacağım.. keyfini çıkararak şarkılar türküler söyleyerek eve gittim.. Yoğun trafikte aralardan geçerek yine hızlı bir şekilde eve ulaştım..Bu arada yağmurlar böyle devam edecekse bi yağmurluk almak şart gibi görünüyor.
Yalnız benim akü bazen yetersiz kalıyor.. Gece far açıkken yoğun trafikte fazla devirli değil isem.. Sinyal vermeye çalıştığımda ışık ya az yanıyor (bir kaç defa yanıp sonra duruyor) yada yanmıyor. Bunun için galiba röle gibi bir şey ilave etmek yada iyi bir akü lazım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
Aynen katılıyorum..
Koruma demiri dediğin sadece motoru değil, seni de korumalıdır..