beni mahçup ettin abi eyvallah var ol
ne demek fatih. Dostluk yeter bu işlere.
Ahmet abi buralara gelirsen 1 tur veririm :queen:
beni mahçup ettin abi eyvallah var ol
bende 2013 wolf var o abi gerçekten bu işin piri bi kaç sorunum vardı diğer motorsiklet tamircileri yapamadı a abi gerçekten işinin erbabı bende sanmıorum wolfü olduğunu numarasınıda alamadım teknik motordakii çalışanlardan sanırım sorunlu ayrıldı teknik motorsiklete gitmemin sebebi olan kişide ayrılmış artık yeni motorsiklet tamircisi arıcaz inşallah denk gelir burda
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
tahsins senin salcanoda 1. vitesten 2. vitese atarken boşa düşme durumu oluomu
bende 2013 wolf var o abi gerçekten bu işin piri bi kaç sorunum vardı diğer motorsiklet tamircileri yapamadı a abi gerçekten işinin erbabı bende sanmıorum wolfü olduğunu numarasınıda alamadım teknik motordakii çalışanlardan sanırım sorunlu ayrıldı teknik motorsiklete gitmemin sebebi olan kişide ayrılmış artık yeni motorsiklet tamircisi arıcaz inşallah denk gelir burda
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
nasıl gidiyo wolf tayfası? Ahmet abi geziyi tamamladı. Bu arada fat280 nerelerde şu an? Döndümü antalyaya?
camı nerden + ne kadara aldınız ? Hoşuma gitti bayağı yakışmış motora.:cat:Tur camım bugün geldi.Ücretsiz kargo diye yazıyordu nette kargo ücreti çıktı.Ödemedim gitti kargo sonra telefonla çözdük meseleyi![]()
Accık çingenlik ettim ama ödemem dediysem ödemem aga
![]()
İşte resimler...
merhaba
boş duramadım gene bugün. Gösterge kapağını boyadım tozluğun boyası atmıştı zımparaladım bidaha boyadım:mrgreen:
akşam üstü takıp resmini koyarım.
http://img713.imageshack.us/img713/5862/img20130608190126.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
camı nerden + ne kadara aldınız ? Hoşuma gitti bayağı yakışmış motora.:cat:
tamam fatih. Yolda nerden geldi karburatörü kurcalamak? :silent:
fatih abi bn aldığımdan beri ellemedim karbüratörü :queen: